Am inceput sa folosesc creioanele Supershock de la AVON acum doi ani. M-am gandit sa le dedic un articol pentru ca-mi plac la nebunie iar in ultima vreme le-am tot folosit. 
De sus in jos avem: Shimmer Black, Bronze, Plumful, Blackberry, Golden Fawn, Shimmer Khaki.
 
Evident, cel mai folosit a fost negrul. Particulele argintii nu sunt foarte vizibile pe pleoapa. Bronze am folosit cand am vrut un liner mai putin vizibil insa de efect, de obicei combinat cu farduri in nuante asemanatoare. Plumful imi place cel mai putin pentru ca nu se aplica uniform iar movul nu este chiar ce ma asteptam eu. Blackberry este ultimul achizitionat impreuna cu Golden fawn. Daca primul din cele doua imi place la nebunie si l-as purta incontinuu, despre al doilea nu pot spune ca am profitat prea mult. L-am mai aplicat pe linia apei insa nu a fost prea de efect. Shimmer khaki este primul cumparat, inca de pe vremea cand eram fascinata de nuantele de kaki. Mi-a mai trecut de atunci.
Imi lipseste nuanta Silver. Nu m-a tentat.

Swatch-uri in ordinea numirii de mai sus:
Consistenta acestor creioane este de tip gel. Se aplica usor fara sa zgarie si se usuca instant. Rezista eroic pana la “finalul finalului” zilei fara sa se transfere in pliul pleoapei sau sa-si piarda din intensitate. Pentru demachiat eu as recomanda bifazicele; cred ca un demachiant crema obisnuit nu face fata acestor creioane.

Astept cu nerabdare sa pun mana pe cele doua nuante noi din campania 3 AVON – Aqua Pop si Flash.

Pretul creioanelor Supershock variaza intre 10 si 14 lei. 

Mai este cineva care nu a incercat inca aceste creioane? Daca da, le recomand cu caldura!