concurs_katy_davidA venit vremea să vă ofer un mic semn de apreciere pentru că sunteți alături de mine în număr de multe ori mai mare decât mi-aș fi imaginat vreodată. Pentru că îmi apreciați postările, pentru că îmi comentați și sunteți aici când am nevoie de un sfat sau o părere.

Și, chiar dacă e toamnă și mohorât, iar azi ne amenință un cod galben de… ceva, eu m-am gândit să celebrăm dragostea. Mi s-a părut o potrivire frumoasă între Mad love și Beyond Forever. Așa câ am pus frumos cele două premii într-o punguță care așteaptă să scriu pe ea numele câștigătoarei: apă de parfum Katy Perry’s Mad Love, 30 ml și apă de toaletă Beyond Forever by David Beckham,  40 ml.

Pentru înscriere condiția e simplă: să lăsați un comentariu în care să-mi spuneți ce v-a atras în primă instanță la perechea voastră, sau ce vă leagă, ce vă ține împreună, care e secretul rezistenței relației voastre. Voi știți că apreciez și comentariile amuzante, și pe cele romantice, chiar și pe cele ciudate.

Durata concursului: 11-15 octombrie. Voi alege câștigătoarea/câștigătorul prin tragere la sorți cu random.org duminică, 16 octombrie.

Acum vreau să vă spun câteva cuvinte despre cele două arome.

Katy Perry’s Mad Love este un parfum cu note sexy floral-fructate ce se deschide cu note suculente de șerbet de mere Pink Lady și căpșuni Mara de Bois, îmbinate perfect cu aroma fresh de grapefruit roz. Notele de mijloc sunt alcătuite din petale de bujor, iasomie catifelată și flori de cerceii doamnei. Pe lângă acestea, aroma lemnului de cocos, a moscului și a lemnului de santal completează armonios parfumul, oferindu-i o alură senzuală. Se spune că esența florilor de cerceii doamnei purifică și face mai puternică chakra inimii, ajutându-te să ai o atitudine deschisă și receptivă, liniște și chiar invită spiritul iubirii să te învăluie.

Beyond Forever by David Beckham surprinde ideea de împlinire, îmbinată cu atractivitatea și eleganța. Buchetul notelor de vârf condimentate este alcătuit din nucșoară vibrantă, elemi fresh și bergamot. Notele de mijloc evocă masculinitatea carismatică prin notele de violetă, în timp ce floarea nemuritoare oferă parfumului o semnătură unică. Aroma fresh de fougere echilibrează acordurile parfumului, iar notele de bază exprimă misterul și eleganța prin arome lemnoase, datorită amestecului de patchouli, note de piele și vetiver. Un ingredient remarcabil, floarea nemuritoare oferă parfumului o aromă aparte. Notele fructate, aromate, îmbinate cu accente de nuci, miere și tutun, oferă parfumului intensitatea și eleganța pe care le inspiră.

Câștigătoarea este Cristina Dragomir. Felicitări! Aștept datele tale într-un mesaj pe pagina de Facebook sau pe adresa de mail din contact.