Am realizat azi gandindu-ma la editiile anterioare ca este al cincilea an cand merg la Cosmetics Beauty Hair din cadrul complexului expozitional Romexpo. Mi-am adus aminte zambind ca acum 2 ani am “fugit” vineri seara de la munca pentru pentru ca in weekend eram plecata si in 30 de minute am insfacat o traista de oje.
Anul asta am zis sa evit ojele. Am ignorat cu succes Orly si OPI, Essie si, mai ales, Ciate, dar la LA Colors n-am mai rezistat si m-am lipit de doua nuante metalice. Am zabovit ceva vreme si pe la Top Line ascultand informatii despre gama Moroccanoil, pe la Skin79 Romania de unde am pescuit o crema pentru fata si niste mostre de BB Cream. Jules si Aleka m-au convins sa achizitionez Tangle Teezer si eu am cedat mai ales ca pretul a fost unul bun (50 de lei in loc de 70) si, in cautarea mea de sampon “la kilogram” am descoperit o firma al carei stand, din pacate, am uitat sa o pozez – Angel Paris. Samponul a fost numai 39 de lei (1l) iar tratamentul 28 (500 ml). Cautam un sampon mai delicat (pe lista de ingrediente n-am gasit sls) pentru spalat pe fir pentru ca oricum pe scalp am devenit dependenta de Selsun Blue, varianta albastra. Am mai cumparat si o pensula cu care sa-mi curat cuticulele de oja. 
 
Targul nu m-a dezamagit. As fi vrut niste pensule pentru ca vreau sa exersez tehnica creionului dar n-am gasit. Dar nici in anii trecuti n-am gasit pensule. In rest, majoritatea standurilor erau dispuse la fel ca anul trecut. A lipsit Flormar. Dar am gasit Floritene (produse bune pe care le-am folosit in trecut si la care am de gand sa ma intorc la un moment dat si sa incerc produsele cu acid glicolic). N-am gasit Milani. Stiam ca sunt dar mie nu mi-au iesit in cale. Gosh nu erau deloc, erau doar in pliante…
Pentru prima data in Romania am gasit ojele Ciate – daca urmariti blogosfera internationala poate ca stiti manichiurile caviar pe care acestia le-au patentat (desi toata lumea stie ca n-a fost ideea lor dar sa nu mai spuneti la nimeni :)) ) Bloggeritele din strainatate s-au aliat impotriva acestui demers. La un moment dat n-am mai urmarit firul disputei.
Anul acesta, ca niciodata, am cumparat produse de care chiar aveam nevoie (exceptand ojele).

Va las cu alte poze…

Si eu, za hepi shopar 😛
Merita vizitat Cosmetics Beauty Hair 2012! Mai este si maine, pana la ora 16.00.
 
Seara frumoasa!