Cosmetics Beauty Hair reprezinta una dintre bucuriile mele anuale. De cand m-am mutat in Bucuresti nu am lipsit de la nicio editie. Cea de anul acesta a fost a sasea pe lista. Chiar ma gandeam azi ca singura situatie in care nu as regreta lipsa de la aceasta expozitie ar fi daca m-as afla intr-o vacanta cu plaja si soare. 

Si astazi, ca in fiecare an, am avut ce vedea si ce cumpara. Am ocolit elegant standul Milani cu ojele holografice si am ajuns mai intai la Golden Rose. Cu greu am rezistat tentatiilor. Colectiile Carnival, Jolly Jewels, Holiday si Impression sunt pur si simplu superbe. Am cedat, desi nu aveam in plan sa iau vreo oja, si am plecat acasa cu ce vedeti mai jos (15 lei/bucata).


Oferte interesante am tot gasit. La Beauty One reducerile erau de pana la 80%. Surpriza mea placuta a fost noul brand de machiaj Beauty One, Paese. Texturi si nuante placute, preturi bune, personal amabil. Desi initial voiam doar cateva farduri nu am putut sa nu cumpar si un fond de ten pe care l-am ales cu greu pentru ca imi placeau vreo 3 tipuri. Fondul de ten a fost 60 de lei (cel mai scump era 90) iar fardurile 18 lei/bucata. Si m-am bucurat tare cand am vazut ca erau ambalate individual.Reduceri asemanatoare am gasit si la Diva Cosmetics.


Am zabovit putin si la standul Orly unde am admirat noile colectii, Secret Society si Surreal. Si mi-am dat peste mana la colectia Mega Pixel FX. Vedeti mai jos de ce.


La standul Adhara am admirat produsele Numeric Proof si pensulele Kim


La standul celor de la genefalse.ro am ocolit din nou listuta cu care venisem la targ. Insa ma bucur ca am facut-o. Am reusit sa aleg gene cumintele, de zi, asa cum imi plac mie. Au costat 15 si, respectiv, 16 lei.


M-am oprit si la Malu Wilz. La cursul de machiaj m-a impresionat un fond de ten de la aceasta firma. Nu l-am mai gasit insa am gasit ceva nou, cel putin la fel de interesant. Se cheama Just Minerals. Investitie: 123 de lei. 

Pentru prima data la Romexpo: produsele Mario Badescu si Minx.


Si tot pentru prima data la Cosmetics Beauty Hair am avut placerea sa intalnesc un stand de prezentare dedicat produselor romanesti care include Gerocossen, Corona, Cosmetic Plant si Pell Amar.La Zoya am pozat mai mult din indrazneala. Nici anul acesta nu-si doresc promovare. Mi s-a spus ca nu au voie sa permita fotografierea. Numai ei stiu si inteleg de ce…


Alte standuri interesante: MUD, Make-Up Studio, Jessica.


Am mai plecat acasa si cu o paleta goala cu 6 pozitii de la Parisax (25 de lei insa e pe baza de lipici, nu cu magnet) si cu mai multe mostre. Sunt curioasa legat de cea argintie. Mi s-a promis ca-mi va usca micile cosuri peste noapte 🙂


Puteti vizita Cosmetics Beauty Hair maine, sambata, intre orele 10.00-18.00 si duminica intre orele 10.00-16.00.


Care dintre standuri va tenteaza cel mai tare?