Așa cum v-am mai spus pe blog, în perioada 13-15 martie, adică fix weekend-ul viitor, la Sala Polivalentă, va avea loc expoziția anuală Cosmobeauty. Cosmobeauty reuneste aspecte de maxim interes: Estetica aplicată ( cosmetică facială şi corporală, coafură, makeup, aparatură si echipamente, manichiură-pedichiură, masoterapie, etc) și medicină estetică pentru a oferi profesioniştilor din aceste domenii o perspectivă de informare la 360°, într-o piaţă in căutare de repere, profesionalism şi calitate.

În imaginea de mai jos puteți consulta programul evenimentului pentru a vă putea stabili orele la care doriți să fiți prezente la eveniment. Eu voi încerca să ajung cât mai de dimineață pentru a face, ca și la Make-Up Fest, un album cu ce este mai interesat de văzut și aflat la expoziție.

Program

Iar în imaginea de mai jos aveți toate brandurile prezente la expoziție. Avem Inglot, Melkior, Cuipio, CHI, Orly, Label.m și multe altele. Trebuie să îmi aloc buget!

Logo expozanti

Pentru împătimitele cremelor antirid Sarcodes aduce la târg produse cu ingrediente specialeTratament de hidratare cu efect regenerant și antiîmbătrânire – Scorpion israelian + viperă amazoniană; Tratament de fermitate  și oxigenare, lifting dermotensor – Șarpe coral + broască săgeată veninoasă; Tratament energizant și iluminator – Viespe de mare + cobră capello; Tratament pentru cuperoză și ten sensibil – Caracatiță cu inele albastre + șopârlă sudamericană. V-au speriat sălbăticiile? Descoperiți weekend-ul viitor ingredientele și proprietățile acestor produse inedite!

sarcodes  (2)sarcodes  (1)

Ne vedem la Cosmobeauty, nu-i așa?