cosmobeauty labelm beautyone

Vă spuneam în primul meu articol despre evenimentul de beauty al primaverii, Cosmobeauty, ca unul dintre expozanții al căror stand nu trebuie să îl ratăm este Beautyone care ofera tot timpul reduceri foarte, foarte tentante la pachete CHI, Label.m si altele.

Anul acesta Cosmobeauty și Label.m organizează campania umanitară “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevăzători.

Pornind de la ideea ca, deşi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu ţine cont de alte criterii, campania îşi propune să fie un suport pentru persoanele nevăzătoare. În plus, label.m încearca sa fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuând faptul ca şi persoanele care se luptă cu această dizabilitate îşi pot exprima creativitatea şi pot face performanţă chiar şi într-un domeniu bazat pe imagine.

În cadrul evenimentului vor participa mai mulți hairstilişti care accepta provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arata ca talentul, creativitatea nu sunt condiţionate de simţul văzului. Toţi participanţii în cadrul acestei campanii sunt invitați să ajute cu o sumă minimă, iar fondurile obţinute vor fi donate unei organizaţii pentru nevăzători.

10 % din vânzarile de produse Label.m Romania realizate pe 14 martie in cadrul expoziției vor fi donate acestei cauze.

Campania va avea loc la Expoziţia Cosmobeauty ce se va desfăşura în 13-15 martie la Sala Polivalentă. Cei interesaţi sa faca parte din acest proiect umanitar sunt rugaţi sa contacteze organizatorii la numărul de telefon 0726 244 453.

cosmobeauty labelm beautyone 1