A sosit vremea unui nou outfit pe blog. A fost o ședință foto pe o vreme toropitoare, într-o rochie care părea perfectă pentru vremea de afară – cel puțin ca lungime și culoare. „Minunăția” a fost cumpărată într-un moment de rătăcire, fără sa gândesc prea mult și fără să o întreb pe Andreea (la care am văzut rochia) cum se prezintă produsul în realitate. Evident că în poze dă și dădea bine.
Rochia e frumoasă de la distanță însă dublura din material sintetic, puțin cam lucios, o face greu de purtat iar croiala o face ușor incomodă. Este potrivită pentru o seară răcoroasă dar n-o recomand pentru un eveniment în plin soare.
Am cumpărat-o de pe Aliexpress cu aproximativ 22 de dolari și cu transport gratuit. Furnizorul este același cu al rochiei care m-a insiprat – Sheinside. Comanda a ajuns în două săptămâni la ușă, plus sunat la telefon că nu răspunsesem. Nu știu ce noroc a dat peste mine cu așa o poștăriță drăguță dar sper să se mențină. Azi mi-a adus un alt colet – o trusă de farduri trimisă prin poștă normală (Sheinside oferă tracking number).
 
 
 

Rochie: Aliexpress Sheinside
Colier: Koton
Cercei: Meli Melo
Încălțări: New Look

Însă titlul acestei postări nu e pus degeaba. Eu chiar sunt cu gândul la vacanță care va fi peste o lună. O sa cutreier neobosită un oraș european așa că am nevoie de haine comode și destul de subțiri. Da, va fi cald. Abia aștept!

Mă gândesc la un jumpsuit maro cu bej sau albastru. Care vă place mai mult?

Și as mai vrea o pereche de pantaloni scurți – bleu sau albastru închis, sub formă de fustiță. Aici chiar nu stiu pe care sa-i aleg.

O bluză, două bluze… cât mai multe bluze. Una mai dulce și una mai veselă. Clar amândouă.

Rochii mai am și, oricum, nu cred că voi purta rochii în vacanță. Sunt mult prea comodă pentru ele. Parcă văd că o să mă lipesc de o pereche de pantaloni scurți și o să uit de restul hainelor…

Voi faceți fixații pe anumite piese vestimentare comode?