V-am spus deja că am făcut o pasiune pentru magazinul online Answear. V-am tot avertizat pe Facebook în legătură cu diverse oferte sau tentații. Azi am reușit să pozez ce mi-am cumpărat de pe site și vreau să vi le arăt, nu neapărat în ordinea preferințelor. Anul acesta intenționez s-o las mai moale cu fardurile și să mă concentrez puțin pe partea vestimentară, abandonată în paragină de ceva vreme. Vor mai fi astfel de postări, dar stați liniștite, nu ma voi transforma în fashionistă. Departe de mine talentul. Vreau doar să adaug în garderobă mai multe piese pentru diferite ocazii.

pulover mango
Încep cu cel mai purtat pulover, cel de la Mango. E destul de călduros, iar în zilele cu ger merge cu o helăncuță sau cu un maieu pe sub și o eșarfă peste.

bluza_vila_answear
O bluză pe care am purtat-o la întâlnirea cu Moș Crăciun este Vila. E ușoară și comodă și sunt înnebunită de micile detalii dantelate. Cred că i-a plăcut și lui Moș Crăciun 🙂bluza_vila_answear_craciun   tom_tailor_denim_bluza_answear
Bluza Tom Tailor n-a ieșit prea bine în poze, dar vă garantez că are o culoare superbă. Este dintr-o pânză fină și chiar mă avantajează (mai ales cu tocuri).
top_vero_moda_answear
Pentru ieșirile de seară am pus în coș topul Vero Moda. Îmi place mult partea din spate și abia aștept să îl port. Materialul este ușor lucios și se calcă foarte repede/ușor.
camasa_boho_medicine_answearIeri am participat la prima aniversare a unui pui de om. Am ales să port cămașa boho Medicine. Este dintr-un material moale și fin, se calcă ușor dar, din păcate, se șifonează la fel de ușor. Din nou, m-au cucerit detaliile.
answear_rochie_intuitionM-am gândit și la evenimentele mai office și am pus în coț o rochie Answear. Nu-i nici lungă, nici prea scurtă, nu-i mulată (am pus niște kilograme pe mine și nu sunt tocmai mândră). Materialul este grosuț, merge de iarnă/primăvară/toamnă târzie.
comanda answearÎn imaginea de mai sus e comanda care trebuie să ajungă curând la mine – pulover Mango, bluză Vero Moda și încă un pulover Jacqueline De Yong.
answear wishlistÎn imaginea de mai sus aveți câte ceva din wishlist, mai exact piesele pentru care mi-am pus notificare de stoc pe Answear. Dacă v-au plăcut cumpărăturile mele și vreți și voi câte ceva, e cazul să vă grăbiți. Site-ul are acum reduceri de până la 70% la o grămadă de produse. Și ofertele sunt pentru toate buzunarele!

Voi ce magazine online ați „vizitat”recent?