Mi-a trecut acum cateva luni prin cap sa-mi cumpar ondulator. Am fost chiar si in magazin sa-l cumpar. Norocul meu ca nu l-am gasit pe cel pe care-l voam. De ce noroc? Pentru ca ar fi fost bani oarecum aruncati… Orice chestie de indreptat sau ondulat deterioreaza, inevitabil, parul. O sa-mi spuneti ca exista spray-uri si creme de protectie termica. Aiurea! Nu cred in asa ceva, sunt patita cu placa… Nu functioneaza pe parul meu care se deterioreaza si la spalat, cred.Revenind… mi-am adus aminte dupa ce mi-a trecut cu ondulatorul ca acum cativa ani foloseam niste minuni cu care-mi ondulam parul in timpul noptii, fara sa ma chinui prea tare, asa cum se intampla in cazul bigudiurilor. Stiu ca nu e normal sa dormi cu bigudiuri in cap dar cand nu ai ore-n sir la dispozitie sa-ti faci parul stand la televizor sau cu o carte, in casa, le mai pui si noaptea… Si minunile acelea erau “copiate” dupa ceva ce se chema sophist-o-twist. Tineti minte reclamele la produsele astea? Daca nu va atasez o poza cat de cat exemplificativa.

sophist-o-twist2

Si inca o imagine cu “jucariile”..

Unde se gasesc acestea? In orice “chiosc” cu “chinezarii”. Costa 5 lei bucata. DAAR… exista un “dar” mare de tot. Nu sunt bune! Sunt bune doar sa ai model sa ti le faci singura. Asta pentru ca sarma e extrem de moale si nu tine parul si materialul extrem de prost – se desira dupa cateva folosiri…

Eu am 5 (m-a ajutat cineva care mi le-a cusut la masina – acum cativa ani mi le facusem singura, cusute de mana, dar deh… eram studenta si aveam destul timp). Daca impart parul in 5 si le “plasez” pe toate a doua zi este mai cret decat cu orice ondulator. Poti sa “reglezi” dimensiunea buclelor dupa volumul de par prins intr-o jucarie. Avand parul lung eu folosesc doar doua. La ocazii speciale le folosesc pe toate 5. Si parul rezista ondulat de dimineata pana seara. Nu folosesc fixativ sau spuma pentru ca-mi place sa se lase putin, nu-mi place foarte infoiat.

Incercati! O sa va placa!