Acum cateva luni va povesteam incantata de MAC Mineralize Skinfinish Natural. Il iubeam tare si s-a regasit si in listele mele de produse favorite. In timp, insa, m-am trezit ca in mijlocul produsului a aparut un mic “grilaj” foarte dur de pe care nu se mai lua nimic pe pensula. In timp, “modelul” s-a extins si a ajuns asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. 

Desi am folosit acest produs in jur de 7 luni, tot regret ca s-a intarit. De cand am facut poza si pana acum (o saptamana) portiunea intarita s-a extins pana spre margine si nu mai pot folosi pudra.
Poate am sa scot produsul cu o surubelnita si am sa-l presez cu ciocanul…
Voi ati patit vreodata asa cu o pudra? Aveti vreo solutie pentru mine?
Multumesc anticipat.   

Edit: n-am ajuns la fundul oalei. Am scobit si daca mai aveam rabdare mai puteam scobi.

Sa inteleg ca de fapt e precum borcanelele acelea cu peretii foarte grosi in care se afla doar 15 ml de crema? :))

  


Edit final :))

Dupa ce am scris eu intristata aceasta postare am aflat ca portiunea sparta de mine nu e pudra, ci baza de teracota pe care a fost coapta pudra.

Nu stiu daca voi cumpara din nou acest produs. Sunt mai tentata de “dupe”-urile despre care se vorbeste pe net. Sau poate o sa ma orientez catre Studio Fix, cealalta optiune pe care am avut-o cand am cumparat acest produs. Aceea pare, cel putin, sa fie mai multa (pentru aproximativ aceiasi bani).