hello-free-z-one-discount

Pe principiul „Dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed”, deși am știut mereu de existența magazinului Hello Free Z One Discount și îmi doream tare să trag o repriză de cumpărături în acest magazin, cumva nu m-am îndurat să-mi car oasele până acolo. Am avut vreo două tentative eșuate și am renunțat. Tot vedeam postări și chiar clipuri la diverse persoane, dadusem like și paginii, urmăream postările, dar degeaba. Prea departe, prea complicat.

Recent, însă, proprietarii au avut inspirata idee să deschidă cel de-al doilea magazin într-o zonă foarte accesibilă pentru mine – Tineretului, mai exact vis-a-vis de Piața Norilor. Și cum vinerea după muncă am și eu plăcerea de a colinda puțin, mi-am corupt colega să dăm o raită și să cheltuim niște bani. Sunt bună la corupt oamenii, să știți. Câteodată mă simt vinovată și mă abțin, dar tot împotriva mea se întorc lucrurile: „de ce nu mi-ai zis și mie?”.

Spre dezamăgirea mea, magazinul este micuț și nu atât de bogat precum îmi imaginam eu, dar asta nu mă va împiedica să mai trec pe-acolo, pentru că stocurile se epuizează și se realimentează mereu, de multe ori cu produse care n-au mai fost în magazin, prețurile sunt foarte bune, iar unele branduri nu pot fi găsite în altă parte sau nu se găsesc mai ieftine decât acolo. Din prima categorie aș menționa produsele TRESemme (poate or mai fi pe undeva, dar eu n-am dat încă de ele), iar din a doua șampoanele uscate Batiste care sunt 19 lei. Pe lângă Batiste am mai văzut vreo 2-3 mărci de șampoane uscate, dar eu am deja stoc din acest produs și nu m-au interesat.

Dar să vă și arăt ce mi-am luat.hello-free_z-onediscount

Produsele de păr nu sunt niciodată în număr prea mare în baia mea. Și dacă sunt, le parcurg relativ repede. Nu puteam să spun nu unui balsam TRESemme. L-am ales pe cel cu proteine din mătase și ulei de argan. A fost 14.99 lei. Aveam în minte să vă spun și o primă impresie, dar cineva s-a gândit să oprească apa caldă și m-am limitat la o șamponare, cât să arăt decent. La limită am scăpat de situația de a rămâne cu spumă în cap și fără apă caldă…

Al doilea produs de păr este o mască cu biotină și colagen de la care vreau păr drept și lucios. A costat 8,99 lei. N-ar trebui să am pretenții mari la banii ăștia, dar lista de ingrediente promitea…

hello-free-z_onediscountCele două geluri de duș spumante Imperial Leather de mai sus au fost cumpărate din frustrarea că prietenii de la DM au decis să scoată din magazine genul acesta de produse. Și cum nu mă puteam decide la arome, am luat două. Prețul pe bucată: 10,99 lei. Și bine am făcut că am luat două. Îmi place consistența de gel care se transformă în spumă pe piele, dar nu prea-mi place mirosul celui cu iasomie și ceai verde. Mă duce cu gândul la ceva alcoolic… În schimb cel cu Mandarină, lămâie și ylang ylang miroase fresh, fructat, exact pe gustul meu.

hello_free-z-one-discountÎn sfârșit am și eu Vaseline (6,99 lei) pe care am luat-o pentru a o aplica pe piele când îmi vopsesc părul. A fost crunt ultima dată. Încă am iritații în frunte de la toate metodele de curățare testate fără efect 100% mulțumitor.

Cele două săpunuri solide Imperial Leather (4,99 lei) sunt cumpărate din… nostalgie. Pe vremuri, acum vreo 20 de ani, când eram la mama… copil, exista un săpun cu acest nume, al cărui miros îl iubeam. Mi le-am dorit pentru a le arunca în dulap printre haine. Din păcate nu miros aproape deloc, pentru că, pierdută în amintiri și furată de nume, am omis să citesc „lightly fragranced” de pe etichetă. Nicio problemă, la țară vor fi ideale după o repriză de grădinărit, pentru mama.hello-free-z-onediscountȘi, pentru că soțul s-a oferit să vină să mă ia acasă cu mașina, m-am aruncat și la două săpunuri lichide pentru mâini (7,99 lei/bucata). Primul, cu vanilie și macadamia miroase a desert și-ți vine să-l mănânci. Al doilea e fructat, răcoritor, exact pe gustul meu.

Voi ați vizitat magazinele Hello Free Z One Discount? Ce recomandări aveți pentru mine?