Debenhams EntranceMiercuri, 25 martie 2015, am avut plăcerea de a participa la petrecerea de lansare a noului magazin Debenhams din Bucuresti Mall (Vitan). De brandul Debenhams mă leagă amintiri frumoase. Mi-a plăcut mereu raionul de genți sau de pantofi și am admirat adesea hainele pentru femei. Încă am setul de prosoape achiziționat acum cca. 5 ani din acest magazin iar produsele se prezintă în stare destul de bună.

De această dată Debenhams a revenit în forță, cu trei zone de interes: modă pentru femei, bărbați și copii, home&deco și cosmetice.  Dacă articolele vestimentare pentru femei încep cu mărimea 8, cam mult pentru mine, un 6 veritabil, am găsit o mulțime de piese interesante la raionul de copii, raion  cu care estimez că mă voi împrieteni.

Debenhams susţine designul britanic de peste 20 de ani, prin colecţiile creatorilor din galeria Designers at Debenhams. Galeria Designerilor include, în România, nume faimoase precum Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson şi Patrick Grant.

La capitolul beauty parterul magazinului va reuni pe 270 mp nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L’Oreal. Aici am pus ochii pe câteva produse interesante precum cele din gama pentru păr, Macadamia. De asemenea, mă bucur că am Catrice mai aproape de casă și estimez unele escapade la standul acestui brand în momentele de slabiciune. Saud e bucurie, de ce nu?

Mai multe imagini cu zona de frumusete a magazinului Debenhams găsiți pe blog la Jules. Eu vă las cu mai multe imagini pentru că vreau să vedeți ce pierdeți dacă nu faceți o vizită în magazin!

_Anca Serea si Chris Harper (Debenhams) Debenhams BagsDebenhams ShoesDebenhams Shoes and Bags Debenhams Beauty DepartmentDebenhams Men Department Debenhams Kids Department