Dermablend de la Vichy este un fond de ten altfel. Am mai avut fonduri de ten cu acoperire mare dar acesta este altceva. Il am de vreo 3 luni, poate chiar 4. A zacut mult timp in portfard pentru ca eu credeam ca nu-mi place. In primul rand urasc mirosul lui, e innecacios, miroase a praf si poluare din autobuz, nu stiu daca doar al meu sau toate dar uneori mi se facea greata. In al doilea rand finish-ul mi se parea incarcat si fals. Cel mai tare ma enerva in vremurile calduroase faptul ca “se scurgea” de pe fata, mi-l si imaginam picurand, ca in reclama la un alt fond de ten.Dar l-am pastrat si, intr-o zi, cand razboaiele dintre unghiile mele si tenul cel lipsit de aparare au lasat urmari atat de urate de-mi venea sa umblu cu punga pe cap mi-am adus aminte de el. Normal ca nu ne-am inteles din prima. nu stiu de ce am tendinta de a turna din tub de parca ar fi demachiant, nu fond de ten. Cu fiecare folosire am ajuns sa torn si mai putin, sa utilizez si mai putin. Acum imi ajunge doar o picatura, si se intinde bine si acopera foarte, foarte bine. Pe zonele cu pete si cosuri trebuie doar sa reaplic o cantitate mica de tot prin tapotare usoara. Fiind toamna, aproape iarna, sebumul nu mai e combinat cu transpiratie si, astfel, Dermablend (fixat cu MAC Mineral Skinfinish Natural) rezista mat pana la 8 ore.

Pozele sunt facute acum aproape 2 luni cand inca mai turnam pe mana cu generozitate si stratul e ultra-gros in poza a doua. Acoperirea e la fel de buna si cu mai putin de un sfert din cantitatea pe care o vedeti.

 

Si asa arata pe fata, in strat foarte subtire si fara sa insist pe pete. N-am simtit nevoia sa insist. Peste el am aplicat MSF Natural, cum spuneam mai sus.

Pe final as vrea sa spun ca (acum, cand am, cu adevarat, nevoie de el) nu-mi pare rau ca am achizitionat Dermablend de la Vichy. Cand vreau acoperire foarte buna imi sare in ajutor. Astept cu interes un concealer din aceasta gama, pudra precum si varianta stick, produse care se gasesc in alte tari. Nuanta mea este 25 Nude si mi se potriveste foarte bine. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere dar nu cred ca am sa il termin pana expira. Poate l-as termina daca l-as folosi de 3 ori pe zi 🙂
Voi l-ati incercat? Il iubiti sau il detestati? Nu cred ca este varianta de mijloc.
P.S. Cristina a reusit sa acopere un tatuaj folosind Dermablend. Check this out, daca n-ati facut-o inca.