Ieri am avut placerea de a lua parte la o frumoasa reuniune de bloggerite, la initiativa Giei si cu participarea Golden Rose. Despre produsele Golden Rose, in special despre oje, ati tot citit pe blogul meu. Le stiu de foarte multi ani si imi plac mult.

Produsele Golden Rose sunt importate in Romania de catre Andralex Trade SRL din Turcia. Acestea sunt produse de Erkul Cosmetics, companie cu o experienta de peste 30 ani (fondata in 1983) care exporta in 86 tari de pe 5 continente. Produsele sunt testate dermatologic si sunt conforme cu legislatia europeana. In prezent acestea sunt fabricate in UE (Italia, Cehia, Germania). Golden Rose sunt produse apreciate datorita diversitatii si calitatii oferite la un pret accesibil.

Online, cosmeticele Golden Rose pot fi achizitionate de pe cosmania.ro.

Ieri am avut ocazia sa ne jucam cu ele, sa le testam. Cele mai multe dintre noi ne-am orientat, evident, catre oje. Ana Maria a realizat manichiuri iar Maia si Alina au realizat machiaje. A fost o atmosfera foarte relaxanta si placuta.

Nu pot incheia aceasta postare fara sa va arat oja care m-a atras cel mai tare. Dupa o saptamana de nisip si glitter am simtit nevoia unei culori calde, de vara. Am ales Golden Rose Rich Color, nuanta 64, un portocaliu-rozuliu deschis care mi se pare ca se potriveste perfect unghiilor si nuantei pielii mele.

Fata de Golden Rose Rich Color numarul 21, superbitatea prezentata aici, nuanta 64 a necesitat trei straturi pentru opacitate perfecta.

Multumesc Giei pentru invitatie si Anei-Maria pentru poze.

Gasiti toate minunatiile din poze pe cosmania.ro unde in aceasta perioada sunt o gramada de reduceri si promotii. 

Deci? Ce va tenteaza?