E frumos să fii femeie. Să te bucuri de ritualurile tale de îngrijire și machiaj, să îți faci ziua mai frumoasă cu o rochie înflorată, să fii curtată sau să-ți îmbrățișezi copiii. Nu e ușor, dar e frumos. La fel de frumos este să te bucuri de viață alături de familie, alături de mamă, soră, bunică. Și pe toate le vrei alături de tine pe viață, așa cum îți dorești să fii alături de copiii și partenerul tău până la adânci bătrâneți. De aceea este important nu doar să ai grijă de toți, e important să ai grijă de tine.

Fundația Renașterea și Melkior au creat o manichiură care le reamintește femeilor de un ritual mai puțin cunoscut: auto-examinarea lunară a sânilor. Pink Touch este mai mult decât o manichiură, un ritual de înfrumusețare. Este o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

Fundița roz, deja iconică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete. Deci, următoarea dată când iti faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiura arată prietenelor tale că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul. Este un subiect de conversație.Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior sau se poate face acasă, cu ajutorul KIT-ul de Manichiură din magazinele Melkior. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor.
În plus, oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

Am purtat și eu cu drag manichiura Pink Touch timp de mai multe zile. Am fost puțin repezită când am realizat-o, pentru că era foarte târziu, dar îmi doream foarte tare să o port. Din graba, am aplicat abțibildurile pe ultimele trei degete. Mai jos vedeți ce mi-a ieșit. Și pentru că am fost repezită, mi s-a părut că s-a uscat cam greu, dar și când s-a uscat a rămas neclintită timp de 3 zile. Pentru unghiile mele care încă nu și-au revenit după ce am dat jos semipermanenta, acest set a fost un succes. Te invit și pe tine să îți faci manichiura simbol, să devii susținătoarea campaniei Pink Touch și să postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul: #pinktouch