Aceasta comanda a sosit in 11 zile lucratoare si este prima mea comanda din strainatate de cand m-am mutat. Am avut ceva emotii pentru ca am schimbat posta dar se pare ca nu aveam motive sa fiu nelinistita. Cu produsele Reviva Labs stateam in cos de ceva vreme si nu stiam pe care sa il cumpar (mai repede) insa cei de la iherb au avut o promotie care a venit la fix: 20% reducere la ce-mi doream eu. Si, uite asa, de la cca. 38 de dolari le-am luat cu aproximativ 30.
Asadar, ce-am avut in aceasta comanda…
Reviva Labs 10% Glycolic Acid Cream si Reviva Labs 5% Glycolic Acid Cream, ambele cu review-uri foarte bune pe site. Le-am ales, evident pentru petele solare si de la acnee de care se pare ca imi este ingrozitor de greu sa scap. Si daca as sta mai bine cu rabdarea poate ar fi altceva dar eu vreau sa treaca ieri! In decembrie va aratam un alt gel pentru pete de la Reviva Labs, tot cu acid glicolic. L-am folosit dar nu atat de mult. Mi s-a parut ca actioneaza extrem de lent si m-am reorientat catre BHA si Effaclair Duo. Acum am ales ceva mai concentrat. Sper sa am mai mult noroc.
Si ingredientele cremelor par prietenoase:
Purified water, 10% glycolic acid polymer (extracts of sugar and rhubarb), extracts of pumpkin, peach, sage, comfrey, chamomile, witch hazel, vitamins A, D, E, safflower oil, sunflower oil.
Mi-e putin teama de acel witch hazel dar tot am sa le folosesc.
 
– Despre pasta de dinti Jason Powersmile nu am prea multe sa va povestesc. Voiam ceva fara fluor si aceasta este tare laudata.
 
In colet am mai primit o pila de unghii cu inscrisul site-ului si doua capsule de PhosphOmega. 
In graba mea evident ca am uitat sa aleg freebies. Sa nu faceti si voi ca mine, mai ales daca sunteti la prima comanda la care, apropo, puteti beneficia de o reducere de 5$ (sau chiar de 10$ daca depaseste 40$) daca folositi codul QAD568.