rochie sheinside coverMă pricep la modă la fel de bine cum mă pricep la nave spațiale sau la politică, dar un lucru știu sigur: iubesc rochiile lungi și roșul-vișiniu. Și n-o să neg, îmi place să pozez deși nu e deloc ușor pentru omul din spatele obiectivului. Am și eu unghiurile mele preferate pe care nu le nimeresc mereu și, astfel, s-a săturat să audă că dintr-o serie de 100 de poze eu sper să pot alege cinci. Este și cazul seriei de ieri. Am selectat câteva. Dar din cele foarte multe făcute weekend-ul trecut la grădinile palatului din Balcic n-am reușit să aleg nimic. Sunt convinsă că multe dintre voi mă înțelegeți.

Rochia de astăzi este una chinezească, foarte ieftină, însă de mare efect. M-am tot gândit dacă să mai aleg ceva de pe Shein sau să renunț. Totuși, în ultima vreme am văzut multe piese reușite și am zis să risc. Rochia o puteți vedea aici. Nu m-am uitat prea bine la măsuri pentru că mi-a luat ochii culoarea, așa că după ce am primit-o m-am dus cu ea direct la scurtat și strâmtat în zona bustului. Cinezii ăștia… parca erau pitici?! Așa ca mine. Oh, well… Am modificat și banda de la gât, adică am îndoit-o. Am călcat-o eu bine dar tot pare cam umflată.

Rochia este din poliester, însă este genul ceva mai mat, și se vede frumos. Este lucrată bine și mi se potrivește la fix în talie (aici mă tem cel mai tare de măsuri)lus, banda de la mijloc este suficient de lată și mă avantajează ca zonă a taiei unde este plasată. Oi fi eu tipul clepsidră dar ceva pernuțe pe șolduri tot am, indiferent cât aș slăbi.
rochie sheinside 5Rochie: aici
Sandale: Benvenuti
Cercei no name (cadou)
rochie sheinside 1rochie sheinside 4rochie sheinside 3rochie sheinside 6rochie sheinside 2sandaleGazda mea de ieri a fost… Lola! 🙂 Lola este o persana foarte simpatică și blândă. Nu puteam rata ocazia de a mă poza cu ea, ca o adevărată pisicăreasă ce mă știu.
IMG_2206Iar acum vă las cu câteva mici dovezi ale „talentului” meu de model…
fails