Ce bine e când îți aduci aminte că ai o ojă frumos pozată și, astfel, poți s-o arăți pe blog chiar și după ce soarele a intrat în nori și noaptea stă să cadă, deci adio lumină de poze. Acum cca. două săptămâni am făcut un mic artificiu – am folosit câte o ojă la fiecare mână. Prima este Maybelline Colorama pe care v-am arătat-o deja aici și cea de-a doua este Essence The Nudes 07 Hope For Love.

Am atras priviri amuzate sau chiar mirate cât am purtat pe unghii cele două culori. Nu că ar fi fost vreun contrast întrre ele dar, totuși, nu era ceva obisnuit. În altă ordine de idei, ambele au rezistat foarte frumos timp de cca. 4 zile.

Essence The Nudes 07 Hope For Love ste roz, acea nuanță dulce care n-are cum să nu-ți placă. Fiind o nuanță deschisă, te-ai aștepta să nu acopere opac. Nu a fost cazul. Din două straturi a acoperit perfect perfect. Din păcate a făcut și unele mici bule de aer însă vă asigur că acestea se vedeau cu greu cu ochiul liber. În poze sunt ceva mai vizibile din cauza că sunt mult mărite.

Essence The Nudes 07 Hope For Love face parte din colecția I Love Nudes pe care v-am prezentat-o aici și a costat 10 lei pentru 8 ml de produs.

Acum vă las cu pozele.

essence the nudes 1 essence the nudes 2 essence the nudes 3 essence the nudes 4

Voi purtați culori nude primăvara?