După cum puteți observa, mă macină probleme existențiale. Azi s-a anunțat data petrecerii de Crăciun și mie mi-a fugit, din nou, gândul la rochii. Normal, tot la rochii! Am un fix, stiu. Deși e aproape iarnă în toată regula eu visez tot la volănașe și bretele.
Ca să uit ca e frig și mâine-poimâine ninge încep cu florile. Mă gândesc fie la o rochie neagră care să poată fi purtată și peste zi (probabil la petrecere voi pleca direct de la birou), fie la una mai veselă care pare de seară. 
Sau aș putea fi (mult prea) îndrăzneață, să-mi pun talia în evidență… Iar culorile sunt perfecte pentru o petrecere de iarnă – roșu și verde! Cred că pe cea roșie aș lăsa-o pentru o petrecere în club, în vacanță.
Totuși, parcă văd că voi rămâne în zona mea de confort cu o rochie cu care să nu-mi fie teamă că îmi va scoate în evidență micile (ma amăgesc) imperfecțiuni și mă va subția. Poate fi mai lărguță sau mulată.
Iarna asta vreau și un paltonaș nou, dacă se poate mai ieșit din comun. Pe primul l-aș vrea pentru genul acela de pulovere cu mâneci foarte largi pe care nu le pot purta cu o mânecă normală iar pe al doilea… l-aș purta oricum că tare-mi mai place.

Deci? Voi ce ați alege?