Am achizitionat fardurile MUA Makeup Academy pe la jumatatea lunii noiembrie – de la stanga la dreapta avem nuantele 11, 24, 25 si 22, toate pearl. Nu stiu cum se face ca au fost singurele produse care m-au atras din toata oferta lor. De fapt ar mai fi fost nail constellations dar stiam sigur ca nu le voi folosi si nu avea sens sa le cumpar doar de frumoase. Acum ca le-am tot pus la lucru si mi-am facut o parere despre ele as vrea sa vi le prezint si voua. 
Fardurile MUA sunt cremoase si se aplica usor, precis, fara a murdari zona de sub ochi. Ca si rezistenta nu am de ce sa ma plang pentru ca folosesc de ani de zile primerul Too Faced Shadow insurance cu care imi rezista orice fel de fard. Nu-si pierd din intensitate pe parcursul zilei si se “blend-uiesc” cu usurinta. In principiu nu prea am ce sa le reprosez si cred ca am sa mai cumpar si alte nuante.
Am sa incep cu nuanta 11 pearl – un maro verzui petrol perlat, chiar metalic. Imi place mult, mai ales combinat cu nuanta 25. 
Ceva mai bine se vede swatch-ul aici:
Nuanta 24 este singura pe care n-am putut-o folosi. Nu se ia nici pe deget, nici cu pensula. Este genul acela de fard care capata o “crusta” la suprafata si refuza sa se lase utilizat. E ceva lucios si putin colorat. Si atat. 
Nuanta 25 e, de departe, favorita mea. Este un visiniu usor perlat care se aplica foarte frumos, fix in cantitatea dorita, fara sa pateze sau sa formeze margini dure. Mi se pare ca-mi completeaza frumos nuanta irisului, estompat cu putin bej.
 
Il puteti vedea combinat cu nuanta 11 aici.
Ultimul de pe lista este numarul 22, un bej rozuliu care de asemenea se aplica usor si frumos si pe care l-am folosit mai mult spre arcada.
Daca doriti aceste farduri stati cu ochii pe pagina de Facebook a celor de la MUA Makeup Academy. Eu le-am achizitionat la un pret de nimic – 1 lira/ bucata la care am prins si un discount de 35% si transport gratuit.