E greu să stai în casă vara, e ca și cum ar trece viața pe lângă tine, tu mâncând floricele cu ochii pe Netflix sau HBO. Și dacă ieși din casă, cum faci să te ferești de toate neplăcerile provocate de insectele mult prea… prietenoase? Încă din copilărie țânțarii și puricii au avut o pasiune pentru pielea mea. Aveam adevărate răni pe picioare, provocate de scărpinat în urma mușcăturilor de insecte. Țin minte că pe vremea aceea singura soluție era să pun apă rece pe piele, însă efectul era unul temporar.

Am crescut, am aceeași „priză” la insecte. Dar să nu vă închipuiți că nu sunt prietenă cu toți pisicii de la bloc și nu colectez frecvent purici. Care se hrănesc, doar nu vin în vizită și atât. Și biata mea pisică primește fiolă antipurici destul de des (și le urăște din suflet!). Recent am primit un produs care mi-a calmat instant mâncărimile provocate de mușcături de insecte – gelul calmant SantaDerm ParasiteS. Acesta are efect antiseptic și dă senzația de răcorire pe zona de piele afectată pe care se aplică, datorită combinației de ingrediente active naturale (uleiuri esențiale de mentă, lavandă, mușcată,  rozmarin, cuișoare și ceai verde, precum și a extractului de Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen și a terpineolului).
santaderm parasites
Și pentru că la ieșirile cu bicicleta între a înfrunta seara țânțarii și a rămâne fără SPF pe față din cauza transpirației când e soare afară prefer prima variantă, cu noul spray SantaDerm ParasiteS – Spray repelent împotriva țânțarilor și căpușelor pot să stau liniștită, insectele enervante nu se vor mai apropia de mine. Păcat că nu mă ferește și de musculițele care îmi intră în ochi din cauza vitezei… Produsul conține ca ingredient activ Citriodiol®, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Timpul de acțiune este de 6-8 ore, timp care a fost stabilit în urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs. Grație conținutului de ingrediente active 100% vegetale, acest produs poate fi folosit și pentru copii începând cu vârsta de 3 luni. Pentru o aplicare mai precisă și aceeași compoziție este disponibilă și sub formă de roll-on.

SantaDerm ParasiteS

Gama SantaDerm ParasiteS face parte din portofoliul companiei Viva Pharma Distribution. Detalii pe: www.parasites.ro / www.vivapharma.ro.