cover2V-am arătat acum ceva vreme pe Facebook colecția mea mai mult decât generoasa de produse pentru buze. L-am și numărat între timp și am ajuns la concluzia că sunt prea multe. Am mai renunțat la o parte dintre ele, mai vechi sau mai puțin folosite dar tot au rămas destule. Tocmai de aceea am decis ca înainte să cumpăr din impuls și în funcție de culoarea din broșuri să achiziționez setul de mostre. Așa iau cea mai bună decizie, adică aleg nuanțe care-mi lipsesc și care știu sigur că mi se potrivesc.

Când am văzut noua gamă de rujuri cu nume de flori, Ultra Color Indulgence de la AVON, aș fi pus în comandă cel puțin două. Dar m-am abținut și am rămas la mostre. Astăzi vreau să vă arăt și vouă nuanțele pentru a vă ajuta să luați alegeți fără să aveți surprize mai puțin plăcute.

Mai întâi vreau să vă spun câteva cuvinte despre noua gamă Ultra Color Indulgence de la AVON. Formula produselor este îmbogățită cu gel hidratant iar culorile sunt intense și ușor de purtat. Am tot folosit diverse nuanțe în ultima săptămână și pot spune că se simt minunat pe buze, au un miros plăcut, fructat, și rezistă decent, până la două ore. Spun decent pentru că nu sunt rujuri rezistente, nu sunt prezentate astfel. Pătează puțin buzele astfel încât acestea arată drăguț și după mai multe ore.

Din păcate am primit numai 17 nuanțe din 20, deși le comandasem pe toate. Dar decât deloc, bine și așa.

1Plum Verbena este un mov vișiniu care într-un singur strat poate fi purtat lejer oricând, fără să fie prea strident
Red Dhalia este un roșu vișiniu ideal pentru o ținută de seară
Chocolate Rose se vrea spre maroniu, dar nu este acel maroniu bătrânesc ci unul cu tentă de mov.

2

Purple Hyacinth este un mov închis spre ciclam, deosebit de cremos, nuanța cu una dintre cele mai uniforme aplicări (rujurile fiind cremoase, unele nuanțe au tendința de a fi mai sheer și de a nu se aplica foarte uniform)
Rose Bouquet îmi pare ca o combinație între roz-mov și nude-roz. Este una dintre cele mai frumoase nuanțe și am marcat-o pe wishlist-ul de rujuri
Red Tulip ste un roșu intens spre portocaliu, iarăși cu o aplicare foarte uniformă și cu o acoperire bună. În realitate nuanța este mult mai vibrantă, mai veselă.


3

Urmează nuanțele pe care mi-a fost cel mai greu să le pozez, mai ales ultima.
Petal Pink este roz foarte, foarte deschis, alburiu
Hibiscus este tot un roz foarte deschis însă ceva mai vibrant, pentru tenul meu ușor creol fiind o nuanță imposibilă
Orchid Petal rămâne în sfera rozului dar crește șansele de a fi purtat de una ca mine
Garden Rose este și mai închis și aproape că l-aș purta la vară, cu condiția să nu mă bronzez
Poppy Pink este frumos, pur și simplu. Cu toate că soțul a strâmbat din nas, l-am purtat fără să-mi pese

4

Dafodil Petal este un portocali deschis, îndrăzneț
Royal Peony este la limita dintre coral și roșu, este o culoare superbă, de toată ziua
Pink Blossom este un roz deschis, cuminte
Peach Petunia este un corai purtabil
In Bloom este un bej deschis aproape invizibil într-un singur strat
Honey Flower, ultimul dar preferatul meu, este un nude cu tentă de roz, un nude perfect, nici prea închis și nici prea deschis. L-am folosit de mai multe ori și, cu siguranță, îl vreau full size!

ultra color indulgence

Day Lily este un roz movuliu perfect purtabil
Tawny Rose seamana cu Honey Flower dar este ceva mai închis, mai prăfuit. Dacăaveam mostra acum ceva vreme, cu siguranță aș fi ales această nuanță în defavoarea „nude-ului perfect” de mai sus.

Atât Day Lily cât și Tawny Rose sunt mate, aspectul acela ușor sidefat venind de la lumină.

În vacanța de Paște am purtat foarte mult rujul Ultra Color Indulgence SPF 15. Se simte minunat pe buze, acoperă frumos și hidratează excelent.

Sper ca articolul meu să vă fie de ajutor. Îmi pare rău că nu am avut timp să îl scriu mai devreme, pozele fiind făcute încă de weekend-ul trecut. Prețul rujurilor Ultra Color Indulgence este de cca. 16 lei, în funcție de campanie.