Dragă vizitator, gama de rujuri pe care o probabil o cauți se numește AVON True Color Perfectly Matte si o găsești pozată în întregime AICI.

AVON Ultra Colour Matte
A venit vremea să vă prezint o nouă gamă de rujuri de la AVON. De această dată m-am îndurat să le aplic și pe buze și să le pozez astfel. Poate pentru că au fost puține. Gama AVON Ultra Colour Matte este compusă din șase nuanțe, două cu tentă de mov și patru de la nude spre roșu portocaliu.

Rujurile au o textură cremoasă și o acoperire foarte bună. Se simt ceva mai concentrate pe buze și mai puțin alunecoase decât cele din gama Ultra Color Indulgence. Au puțin luciu dar foarte, foarte subtil.

Ca rezistență se compară cu rujurile hidratante, adică nu poți spera la mai mult de 3 ore, dacă nu mănânci și nu bei nimic. Au un ușor efect de stain (pătare), în sensul că după ce am sters buzele cu un șervețel uscat s-a mai luat destul produs și pe discul îmbibat cu loțiune micelară.

AVON Ultra Colour Matte samples AVON Ultra Colour Matte swatchesAVON Ultra Colour Matte nume
matte blossomMatte blossom este un roz alburiu, din punctul meu de vedere imposibil de purtat de către o femeie cel puțin normală.matte fuchsiaMatte fuchsia este, cum îi spune și numele, un fucsia îndrăzneț, cam închis și cam roz pentru gusturile mele. matte nudeMatte nude este un nude care te cam face să pari ștearsă, genul pe care nu l-am văzut să se potrivească nimănui până acum, nude-ul care o dă în maro tern.matte peachMatte peach este un nude portocaliu vesel dar tot puțin cam albicios pentru nuanța tenului meu. În teorie e o nuanță frumoasă și aș fi fost în stare să-l cumpăr full size dacă nu aveam această mostră.matte roseMatte rose  este un nude portocaliu trandafiriu, singura nuanță care mi se pare că mi se potrivește perfect deși, cu puțin efort și machiajul ochilor corespunzător, cred că mi se potrivesc cel puțin trei nuanțedin această gamă.matte melonMatte melon este portocaliu mai aprins, mai închis și mai îndrăzneț.

Prețul rujurilor din gama AVON Ultra Colour Matte este de aproximativ 17-20 de lei, în funcție de campanie.

Pe voi ce nuanță vă atrage?