Azi vreau sa va prezint prima oja Golden Rose cu care nu m-am putut imprieteni: Golden Rose Galaxy in nuanta 11. Daca nuantele 26 si 10 au fost purtabile dupa ce le-am dat jos stelute sau alte bucati de glitter care ma incomodau aceasta nuanta are toate “accesoriile” bine fixate intr-o oja extraordinar de densa care se usuca precum cimentul – tare, aspru si de neclintit. Pentru multe dintre voi acesta poate fi un avantaj. Mie nu imi plac (de fapt nu pot tolera) stelutele si glitter-ul dur sau senzatia de nisip foarte aspru.Am suportat-o pe unghii fix o zi. Cred ca ar fi rezistat minim 3 la cat de bine s-a lipit insa masina noastra de spalat vase a decis sa-si ia o mica vacanta si ghiciti cine i-a luat locul.
Din pozele de pe net mi s-a parut ca seamana foarte bine cu OPI Get your number pe care v-am arat-o aici insa asemanarile sunt putine.
Dupa cum vedeti, s-a incercat copierea glitter-ului holo insa i-a luat putin valul si au adaugat prutin cam multe firisoare si bucati de sclipici. Astfel, oja a ajuns sa fie mult mai incarcata si mai greu de suportat pe unghii.
Daca totusi, va place, si va doriti o oja foarte rezistenta, diferita de ce ati incercat pana acum, si daca nu va deranjeaza, in general, decoratiunile iesite in relief, Golden Rose Galaxy 11 poate fi gasita pe cosmania.ro la pretul de 15 lei.