Am descoperit rujurile Golden Rose acum aproximativ 12 ani, mai exact in primul an de facultate. Am primit cadou un astfel de ruj si l-am folosit pana la ultima picatura. Si am tot pastrat ambalajul in ideea ca-l voi regasi. Mi se parea scump in cel mai mare magazin din Craiova, era undeva la 110.000 de lei vechi, ceea ce pe vremea aceea insemna peste jumatate din bugetul meu saptamanal. Pana sa-l gasesc mai ieftin la vreun chiosc de cartier am pierdut ambalajul si am uitat si numarul nuantei. Am cumparat alte doua nuante peste multi ani, adica ce credeam eu ca am avut, insa nu au aratat la fel. 
Va arat si poza daca promiteti sa nu radeti.
Am ales cumva mai mult la ghici de pe cosmania rujul pe care vreau sa vi-l arat azi. Este vorba de nuanta 69, un maroniu aramiu-rosiatic. 

Si l-am pastrat eu frumos sa dea bine in poze… Si l-am scobit pe partea “din dos”…

Pana am reusit performanta sa il inchid si sa-i busesc varful.
 
Dar, ce mai conteaza? Rujul arata minunat si rezista pana cand uiti de el. Daca este aplicat corespunzator (aplicat, eliminat excesul si aplicat inca o data si tot asa inca o data) si nu mananc rezista fara probleme 6 ore. 
 
Imi place aspectul “umed” care poate fi observat mai bine in pozele cu blit. 
 
Dar si la lumina naturala imi place. L-am tot purtat.
Pretul acestui ruj este de 12 lei si poate fi achizitionat de pe cosmania.ro. Si cam la acest pret l-am achizitionat si cu alte ocazii. Deci, evident, pretul de acum 12 ani era super-umflat, era un fel de “pret de mall”.
Ati incercat rujurile Golden Rose? Acum cat timp? Va plac? Va trezesc amintiri?