Am aflat azi de la Mona – cum probabil ati aflat majotitatea – ca [in sfarsit!] au ajuns si la noi in tara produsele essence. Stiam eu “pe surse” ca vin dar nu stiam unde vor aparea. Sunt importate de Everet Group, compania care importa Max Factor si Deborah iar primul stand de essence din Bucuresti (asa spunea doamna de la stand) se gaseste in magazinul Bucur Obor.
Intamplarea face ca, dupa doua saptamani de lucru de-acasa, azi sa merg pana la serviciu si cum lucrez in apropiere de Obor, pana sa intru la metrou am dat o raita si pe la essence. Doamna de la stand a fost extrem de draguta si m-a lasat sa ma uit la ele si sa incerc testerele. Foarte putine testere, din pacate, dar sunt si ei la inceput. Aveam listuta si m-am apucat sa caut. O treime din produsele din lista mea nu erau la stand. Dar gata cu bla-bla-ul ca stiu ca pozele va intereseaza. 
Ojele, de la stanga la dreapta: 36 Enchanted Fairy, 44 Modern Romance, 34 Walk of Fame, 35 Movie Star si 26 Break Through. 
Si un detaliu la Enchanted Fairy care imi place foarte mult, e perlata.

Creioane pentru buze: 07 Cute Pink si 03 Hot Chocolate.

  

Fard mono 35 party all night. O culoare metalica. Imi place consistenta. E cum erau fardurile Ruby Rose in vremurile bune.

M-am grabit eu sa pozez de cum am intrat pe usa ca sa prind lumina naturala buna dar tot am esuat lamentabil la ultima poza 🙂
Preturi:
  • oje – 7 lei
  • creioane de buze – 5 lei
  • fard mono – 8 lei.
Alte peturi care mi-au ramas in minte:

  • abtibilduri pentru unghii (se lipesc bine si nu sunt deranjante pe unghii) – 9 lei
  • fard cu 4 culori – 15 lei
  • gel liner – 15 lei
  • rimel transparent pentru gene si sprancene – 10 lei
Sper ca am retinut bine la fardul cu 4 culori. M-am uitat la ce ma interesa iar rujurile si luciurile nu m-au tentat. Oricum, erau putine nuante la rujuri, cca. 5, la fel si la creioanele de buze sau de ochi.
Ma bucur ca avem si noi essence in oras. Am sa mai trec pe la ei, mai ales ca sunt in drumul meu spre casa 🙂
P.S. Am mai vazut ceva foarte interesant in materie de oje la acelasi stand cu essence – oje Deborah Milano Pret A Porter de care nu stiam ca se gasesc si la noi. Chiar ieri salivam pe blogul acesta. Ca sa va faceti o idee:

Culorile erau minunate iar pretul lor este de numai 11 lei. Garantat am sa ma intorc sa le analizez si mai atent.
Weekend placut sa aveti!