Bioderma_Gama_HydrabioAproape de fiecare dată când cineva află că am blog primul lucru care mi se cere este sa recomand o cremă de față. Ca femeie și ca posesoare de blog de mai bine de 6 ani încă sunt de părere că a recomanda o cremă pentru îngrijirea tenului este cel mai dificil lucru posibil. Suntem atât de diferite, avem tenuri diferite care reacționează diferit la factorii de mediu sau la condițiile de stres din viața noastră încât este aproape imposibil să nimerești un produs potrivit celei care cere ajutorul, chiar și când aparent aveți același tip de ten.

Totuși, cel mai frecvent m-am surprins trimițându-le pe prietenele mele la rafturile Bioderma. Pe principiul: n-ai cum să nu găsești ceva care să-ți placă.  Astăzi vreau să vă spun câteva lucruri despre gama Bioderma Hydrabio, gamă extinsă și cu produse noi, adaptate nevoilor tenului deshidratat. 

Hydrabio Gel-Cremă, formulă lejeră pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Legere despre care am scris pe blog. O consider potrivită pentru tenurile normale, mixte sau grase, mai ales pentru acelea dintre voi care nu tolerează creme grase pe ten (eu m-am obișnuit cu ele și le accept, de când am constata beneficiile lor).

Hydrabio Cremă, formulă bogată pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Riche.

Hydrabio Ser asigură o hidratare intensă grație cantității optime de acid hialuronic din compozitie. Se recomandă aplicarea lui înaintea cremelor, pentru un plus de hidratare.

Hydrabio Perfecteur SPF 30, hidratare anti-îmbătrânire pentru un ten perfect, oferă luminozitate tenului, iar filtrele UVA/UVB previn îmbătrânirea pielii. DIn punctul meu de vedere este potrivită dimineața, ănainte de machiaj, oferind atât hidratare cât și protecție solară. Mie-mi ajung două pompițe. Pătrunde perfect în piele și îl menține hidratat pe parcursul zilei. Mai multe detalii despre acest produs v-am dat aici.

Am încercat toate soluţiile micelare Bioderma şi, în funcţie de starea tenului meu, am anumite preferinţe. Hydrabio H2O  mi se potriveşte în orice sezon dacă nu am probleme serioase cu tenul (situaţie în care prefer Sebium). În rest sunt de părere că are aceleași efecte cu cea mai îndrăgită micelară Bioderma – Sensibio H2O. La ultima vizită la Bebe Tei am ales pentru bagajul de vacanță varianta de 100 ml și pentru spălat pe față și pe corp uleiul de duș Atoderm (nelipsit din baia mea de când am făcut cunoștință), tot în variantă de 100 ml.

Prezentă in cremele din gama Hydrabio, Vitamina E protejează împotriva stresului oxidativ și previne îmbătrânirea pielii, iar acidul salicilic catifelează și redă strălucirea pielii. Grație tehnologiei emulsiei lamelare, penetrarea ingredientelor active este optimizată.

Orice piele are nevoie de hidratare. Zi după zi, textura pielii este îmbunătățită și tenul este mai radiant.

Ție ce cremă Bioderma ți se potrivește? Dar soluție micelară?