Dacă soarele te-a prins nepregătită și te-a „cadorisit” cu ceva pete maronii, sau dacă te-ai îngrășat ori ai slăbit brusc și vergeturile sunt pentru tine o grijă în plus, e cazul să afli că există Hydra-Oil, gama de uleiuri esențiale special creată pentru îngrijirea pielii care diminueaza aspectul cicatricilor și alte afecțiuni ale pielii, cum ar fi petele brune și vergeturile. Produsele Hydra-Oil combină  uleiuri esențiale bogate în antioxidanti și vitamine, cu ajutorul cărora pielea își redobândește elasticitatea și nivelul optim de hidratare, iar pielea matură este hranită în profunzime, conform nevoilor pe care le are.

Formula Hydra-Oil are la bază tehnologia TRIO TEK, o combinație de ingrediente active care acționează ca un emolient non-gras, ajutând la o absorbție mai bună la nivelul dermului. Rezultatul constă într-o piele suplă, netedă și catifelată.

Gama Hydra-Oil este destinată atât pielii cât și părului, având proprietăți ce combat deshidrarea, aspectul neuniform și acționând pozitiv asupra cicatricilor, vergeturilor sau altor imperfecțiuni.

Printre ingrediente produsele conțin ulei de mușețel (antiiritant, calmează și netezește pielea), ulei de lavandă (diminuează cicatricile și uniformizează tenul), ulei de rozmarin (tonifică și hrănește pielea uscată), ulei de gălbenele (acțiune antiinflamatoare), ulei din semințe de floarea-soarelui (bogat în acizi grași care ajută la hidratarea pielii), precum și vitaminele A si E – antioxidanți care combat semnele îmbătrânirii pielii, ridurile și liniile fine, uniformizând aspectul pielii cu cicatrici.

HYDRA-OIL 60 ML/ 125 ML
Formula special creată pentru a diminua apariția cicatricilor și alte afecțiuni ale pielii, cum ar fi pete brune și vergeturi. Cu o compoziție bogată în antioxidanți și uleiuri esențiale, uleiurile Hydra-Oil au ca rezultat uniformizarea nuanței pielii și hrănirea în profunzime a tenului matur și deshidratat. Ca să fiu sinceră, îmi pun speranțe în acest ulei. În ultima perioadă m-am pricopsit cu un fel de coș în bărbie. Nici nu știu ce este, știu doar că s-a umflat și doare și este foarte roșu. Când, după o săptămână și ceva, credeam că a trecut, s-a umflat tare și a devenit dur. Dacă voi avea o experiență fericită voi reveni cu impresii.

HYDRA-OIL SER REPARATOR 50ML este special creat să ajute la diminuarea apariției cicatricilor după intervențiile chirurgicale, răniri, arsuri, tăieri, julituri și mușcături de insecte.  Formula conține antioxidanți, uleiuri esențiale și infuzie de ulei de argan natural.

Gama Hydra-Oil este testată dermatologic, nu conține conservanți, are o textură non-grasă și se absoarbe ușor în piele.

Gama de uleiuri esențiale Hydra-Oil este disponibilă în Farmaciile Help Net selecționate și online pe www.farmaciaonline.ro