Va povesteam pe scurt intr-o postare anterioara ca o prietena m-a rugat s-o machiez pentru sedinta foto de dupa nunta. Caci la Viena pentru ea si sotul ei am fost. Eram toata o emotie si nu stiam cum sa incep, de unde si ce culori voi folosi. Am machiat-o doua zile la rand, folosind doua tipuri diferite de plasare a fardurilor. In prima zi am folosit doi plasturi pe post de banda adeziva :))) Si incet-incet, cu toata “trusa” explodata pe balconul apartamentului unde am fost cazati am luat pensulele la rand si cred ca a iesit decent. Am rugat-o sa ma verifice atent la fiecare pas ca sa evitam asimetriile si, spre bucuria si marea mea surprindere, i-a placut. Nu ma consider talentata, indemanatica nu am fost niciodata si una gandesc si alta iese din mana mea.
Norocul a fost ca ea este frumoasa de la natura, cu ten curat si fata (zic eu) simetrica si n-a fost cazul sa fac corecturi complexe (pe care, oricum, nu stiu sa le fac nici la mine). Parul il are foarte des si cred ca mi-a luat vreo ora sa-i fac buclele cu placa. Habar n-aveam ca ma pricep atat de bine sa fac bucle cu placa :)))
Asadar, prima zi…

 ..

Si cu mine… machiata cu 5 minute inainte sa iesim pe usa :)))
In cea de-a doua zi mi-am pus si eu rochia de mireasa si m-am machiat “de poze”… La mine se putea si mai bine dar am lipit genele prea sus la un ochi si a trebuit sa corectez cu tus (apropo de tus, Duraline de la Inglot ROCKS!!! combinat cu un fard negru din paleta Sleek), la ea a iesit parca ceva mai dragut decat in prima zi. Am incercat sa ii imit machiajul de la nunta insa cu culori mai putin… negre.
Atat pentru azi.
Dupa ce amenintarile mele vor da rezultate si cineva o sa dea resize la pozele din plimbare am sa va arat de ce merita vizitata Budapesta.
P.S. Uitasem sa va arat micul musafir ochios de la sedinta foto :)))
Seara frumoasa!