Cu totii ne dorim un chip frumos. Ne dorim sa ne placa imaginea din oglinda. Si eu nu fac exceptie. As vrea sa recunosc de la inceput ca sunt adepta interventiilor estetice de bun simt. Mi se pare normal sa-mi doresc sa arat tanara cat mai mult timp posibil. Pana acum am recurs la estetica dentara si la lentile de contact. Estetica dentara pentru ca ani la rand mi-am dorit sa am o dantura frumoasa, si sa pot zambi fara retineri. In pozele mele se poate vedea clar ca nu ma mai feresc sa zambesc si o fac din toata inima. 
Cat despre lentilele de contact, ma saturasem sa-mi ascund ochii in spatele unor lentile groase care-i mai si micsorau pe deasupra. 

Dent Estet propune conceptul Inspire – Estetica faciala si dentara. Pentru ca de cele mai multe ori nu este suficient sa avem dinti frumosi pentru a fi multumiti de aspectul chipului nostru. Si care alt medic ne poate observa chipul cel mai bine daca nu medicul stomatolog. 
Ce inseamna Botox (de fapt este vorba de toxina botulinica insa oamenii recunosc denumirea de Botox)? Botox poate “sterge” pana la 10 ani de pe chipul unei femei. Sau al unui barbat, desigur, pentru ca si barbatii sunt clientii acestor proceduri. Este un tratament simplu, nechirurgical, cu o durata extrem de scurta (10-15 minute). Acest tratament poate corecta riduri si linii de expresie (liniile glabelare dintre sprancene, ridurile din jurul ochilor si al gurii). Durata efectelor tratamentului cu Botox este de pana la 8-9 luni. Procedura este 100% sigura, nu necesita recuperare postoperatorie si nu are efecte adverse – daca este realizata responsabil. 
Varsta la care se poate face un tratament cu Botox nu este una fixa. Conteaza doar aspectul tenului. Poate fi de la 25 pana la 30+, ideal la primele riduri pentru ca mai tarziu poate fi… prea tarziu. Botox te face sa arati mai tanara insa nu cu 20 de ani.
Derma Filler-ul (acidul hialuronic) asigura fermitatea pielii si ofera volum buzelor redefinindu-ti zambetul. Un tratament reusit cu acid hialuronic inseamna zambet natural. De aceea schimbarile nu vor fi dramatice insa vor evidentia mai bine trasaturile chipului.   

Tratamentul cu acid hialuronic se face sub anestezie, treptat, pentru a da volum buzei, pentru a redefini zambetul sau pentru a elimina ridurile inestetice. Durata acestui tratament este de cel mult 20 de minute insa poate varia in functie de schimbarea dorita de pacienta. 
In augumentarea buzelor este esential echilibrul dintre volum si simetrie dar si aspectul final natural al acestora. Efectele tratamentului cu acid hialuronic dureaza de la 6 luni pana la un an.  
Marti seara, la Inspire Party by Dent Estet am avut ocazia sa aflu pentru voi toate aceste detalii. Echipa Dent Estet ne-a aratat pe viu o procedura de augumentare a buzelor cu acid hialuronic si o procedura de tratament cu toxina botulinica. Am asistat, de asemenea, la un control stomatologic iar echipa Gett’s a fost responsabila cu infrumusetarea invitatelor.

In continuare vreau sa va arat cateva imagini daca imi promiteti ca nu va veti speria 🙂
 

 
Ce spuneti? Va tenteaza un o schimbare de acest fel?