Pentru o zi intunecata si ploioasa alesesem azi o oja cumintica, roz bej, pentru o manichiura discreta si dulce. Oja cu pricina este essence colour&go 110 modern romance, un roz-bej cu irizatii rosiatice.Ma-m pus pe treaba; am aplicat un strat si apoi pe al doilea. Acoperirea n-a fost opaca din doua straturi. Avand in vedere ca nu este o oja cu uscare rapida am decis sa nu-l adaug si pe-al treilea. Asa ca m-am suparat si m-am gandit s-o condimentez cu putin glitter argintiu. Acesta fiind Golden Rose Jolly Jewels, in nuanta 102. Am primit aceasta oja la workshop-ul Golden Rose si trebuie sa recunosc ca nu as fi cumparat-o niciodata din proprie initiativa si nu prea am inteles-o pe Antonia cand a zis ca e preferata ei. Acum ma bucur tare ca o am.


Combinatia dintre cele doua imi aminteste de o manichiura la care mi-a ramas gandul inca de acum vreo sapte ani cand am vazut-o la o colega. Am mai incercat eu sa reproduc acea manichiura insa abia cea de azi pare ca seamana cu ce-mi ramasese mie in minte.
 
Peste doua straturi de essence si unul de Golden Rose am adaugat top coat Milani. Nu-mi simt unghiile incarcate iar aspre nu erau nici fara acest top coat. Dar destul cu vorbartia. Sa trecem la poze.
Credeam ca intunericul de afara n-are cum sa strice pozele unei manichiuri cu glitter dar se pare ca m-am inselat. Am prelucrat eu putin dar tot sunt cam intunecate. Cum vi se pare combinatia? Ati purta-o?