kardashian_beauty_black_seed_dry_oil

Azi vorbesc din nou despre păr. Cu riscul de a părea lipsită de modestie am să spun că am un păr frumos și îl iubesc. Dar nu e frumos că așa vrea el, ci pentru că am grijă de el.

Sunt de părere că oricine poate avea un păr frumos dacă îl îngrijește corespunzător și nu folosește produse și aparate care îl sensibilizează și îl distrug.

Poate unele dintre voi credeți că e costisitor să ai un păr frumos și sănătos, însă vă asigur că soluții accesibile se găsesc tot timpul. Concluzia la care am ajuns eu după ani și ani în care am încercat tot felul de produse și rețete este că important e să folosești mereu o mască sau un balsam, la absolut fiecare spălare. Opțional, dar cât mai des, este foarte util și un ulei de îngrijire a vârfurilor.

Mult timp am crezut că nu am cum să-mi cresc părul lung pentru că se deteriorează orice aș face. Greșeala mea era că foloseam doar balsam și nici pe acela tot timpul, adică la fiecare spălare.

Ei bine, acum vreo lună și mai bine am ajuns să zic „e prea lung, trebuie să mă tund”. Era până sub nivelul curelei și efectiv nu mai aveam ce să fac cu el. Nu stătea ondulat, nu știam să-l aranjez, era chiar degeaba.

Dacă-mi urmăriți blogul vedeți tot timpul produse de păr ieftine în articolele de consumate, tocmai pentru că sunt de părere că e mai important să te ții de îngrijire decât să cheltuiești mulți bani de 2 ori pe an când te înduri să cumperi produse profesionale.

Deși există și uleiuri ieftine pentru vârfuri, produse care funționează foarte bine, voi alege mereu ceva mai piperat la preț, și mai jos am să vă spun și motivele.

Mai exact voi vorbi despre Black Seed Dry Oil de la Kardashian Beauty. Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu mai pot cu așa zisele vedete din clanul Kardashian. Dar nu ele au proiectat formula produselor, n-au făcut altceva decât să își împrumute numele. Gama este produsă de Farouk, aceeași companie care produce și gamele CHI și Biosilk.

Uleiul Black Seed Dry Oil este unul uscat și de aceea îl prefer. Dacă alte produse pentru vârfuri acționează pe principiul 1-2 picături pe toată suprafața părului, la uleiul Kardashian vorbim de pompițe, și nu una, două ci de la 4 în sus. În cazul unui ulei normal o astfel de cantitate ar însemna direct spălat pe cap dacă vrei să mai ieși din casă. Dar uleiul uscat este absorbit în firul de păr. Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine nu ma satisfac două picături de ulei, mi se pare imposibil să atingi toate varfurile cu o cantitate atât de mică, indiferent cât de bine l-ai distribui.

Când aveam părul până în dreptul fundului foloseam 3 pompițe pe fiecare jumătate de păr, deci 6 în total. După ce m-am tuns până pe la nivelul sutienului cu scări de foarte de sus am folosit din greșeală aceeași cantitate. Când mi-am dat seama ce făcusem am crezut că nu am cum să ies din casă. Ce să vezi, până m-am învârtit puțin, m-am îmbrăcat și mi-am terminat cafeaua, părul arăta chiar bine, când am ajuns la serviciu deja era voluminos și moale, ca și cum nu ar fi avut niciun strop de ulei în el.

Nu cred că e genul de produs care să facă minuni, să repare fire despicate sau să transforme un păr ars într-unul ca nou, însă, după 5 luni de folosire pot să vă spun că ajută mult la întreținerea aspectului sănătos al părului. Nu încarcă, nu pleoștește părul. Nici nu-l îndreaptă, dar nici nu-l încrețește.

Miroase foarte bine (poate puțin cam prea puternic pentru cele mai sensibile dintre voi) și își păstrează mirosul în păr timp de mai multe ore.kardashian_beauty_black_seed_dry_oil_pump

Dozarea se face prin pompiță. Acum că m-am tuns am redus la două pompițe/jumătatea de păr. Îl pun în palmă, frec palemele între ele și îl aplic pe lungimea părului, la câțiva centimetri de rădăcină. Înițial părul rămâne umed-uns, însă în 10 minute arată absolut normal. Nu conferă neapărat luciu, însă impresia mea este că hrănește firul de păr în profunzime și îl face mai rezistent. Astfel, se deteriorează mai greu, oferindu-mi posibilitatea de a rări vizitele la tuns. Mi se pare o soluție ideală pentru acelea dintre voi care doresc să își lase părul să crească lung, dar nu reușesc din cauză că sunt nevoite să-și taie vârfurile o dată la 3 luni.
kardashian_beauty_black_seed_dry_oil_ingredients
Pe lista de ingrediente avem ulei de negrilică sau negruşcă (black seed) și mătase hidrolizată. N-am analizat foarte atent această listă, mi-e de ajuns că-mi hrănește părul fără să-l încarce, iar vârfurile se deteriorează mult mai greu.

Deși are doar 89 ml, mie mi-a ajuns aproape 5 luni. Consider că 105 lei, atât cât costă produsul, reprezintă o investiție bunä în frumusețea părului, având în vedere că se consumă destul de greu. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil poate fi achiziționat din magazinul online luxbeauty.ro sau din magazinele Douglas.