BiodermasEBIUMh2oFolosesc apă micelară de mulți ani. Voi recunoaște sincer că nu m-am împrietenit cu ea de la prima sticluță și mult timp mi s-a părut mai mult sau mai puțin lipicioasă. Era acum cca. 8 ani când tenul meu trecea prin cea mai grea perioadă pe care a avut-o vreodată și nimic nu părea să mi se potrivească. Sursele de informare erau departe de ceea ce au devenit astăzi. Aveam doar forumurile cu păreri care mai de care mai subiective. În timp am încercat multe branduri de apă micelară, ajungând să mă opresc la prima și cea mai eficientă – Bioderma Sensibio H2O.

Săptămâna trecută am fost surprinsă să aflu că Bioderma Sensibio H2O a împlinit anul acesta 20 de ani! Cu această ocazie, reprezentanții brandului din România au organizat o frumoasă petrecere la care am avut și eu plăcerea să particip.

La petrecere am extras un cartonaș pe baza căruia trebuia să fac un mini-testimonial. Doar că timpul a zburat atât de repede când eu m-am luat la vorbă cu fetele în grădină iar cabina video s-a închis chiar când mă pregătisem sufletește să vorbesc în fața apartului de filmat.

Cartonașul conținea cuvintele „Must have”. Bioderma Sensibio H2O se potrivește foarte bine cu cele două cuvinte. De ce este Bioderma Sensibio H2O un „must have”? Pentru că este singura care curăță delicat și eficient întregul machiaj, atât pe cel al tenului cât și pe cel al ochilor. Dacă pleci în deplasare înlocuiește cu succes trei produse: demachiant pentru ten, demachiant pentru ochi și gel spumant. Înplus, brandul pune la dispoziție și varianta de 100 ml, ideală pentru bagajul de mână din avion. La londra am avut o astfel de sticluță și am folosit-o cu succes timp de 7 zile, eu împreună cu prietena mea Cristina. Eu m-am rezumat la a o folosi doar seara, dar ea a folosit-o și dimineața. Deci trei folosiri pe zi, timp de 7 zile. Să mai zic de economia de spațiu din bagaj, și al meu și al ei? Pentru machiajul ochilor este suficient să ții discul îmbibat cu apă micelară pe ochi, iar machiajul se va topi, pur și simplu. Nu e nevoie să freci sau să agresezi pielea.

Și nu pot să nu vă a   răt câteva poze de la petrecere unde invitată specială a fost distinsa Maia Morgenstern.
Bioderma alinaBioderma (81 73 of 163)Bioderma (141 of 163)Bioderma (146 of 163)