Cred ca multe dintre voi va amintiti acea reclama in care Eva Herzigova isi prezenta corpul perfect, mai apoi deschidea frigiderul si lua un parfum B.U. Wild iar la sfarsit ne spunea, cu un zambet de milioane “B.U., That’s my secret”.
 
Din pacate reclama nu exista pe youtube, exista doar o varianta in limba greaca. Imaginile, insa, sunt aceleasi iar Eva este asa cum o tineam eu minte – de o frumusete extraordinara

Dupa 18 ani de la lansare B.U. Wild isi modifica ambalajul insa pastreaza aceeasi aroma inconfundabila a copilariei si adolescentei noastre.
Parfumul are inima de iasomie, garoafa de gradina, coacaze negre si acorduri marine. Notele lemnoase provin din extractul de mosc si ambra iar notele verzi, extractul de lacramioare si de rasina exotica, emana prospetime, tinerete si pofta de viata.

Parfumul B.U. Wild
se gaseste in urmatoarele variante: Eau De Toilette 50ml – 40 lei, DEO Spray 150ml – 12,5 lei, si Natural Spray 75ml – 24 lei.


Eu imi amintesc ca in adolescenta acesta era un parfum pretios pe care mi-l doream foarte tare. Imi vin in minte plimbarile cu prietenele de la bloc si machiajele aplicate pe furis, de teama si rusinea parintilor. Voua ce amintiri va trezeste acest parfum?