ziaja creme de maini

De mâinile ridate mi-e la fel de teamă ca și de gâtul zbârcit. E ceva fără cale de întoarcere, fără rezolvare. Și mă simt vinovată de câte ori ignor cremele de mâini. Iarna, totuși, sunt ceva mai motivată să le folosesc însă rar e vreo plăcere în procesul acesta, mai ales când am treabă la tastatură.

Auzisem de crema de mâini Ziaja dar n-am dat foarte mare atenție. Nu sunt atât de pasionată de cremele de mâini și rar dau peste câte una care chiar îmi place. La primul contact cu brandul, la târgul de Crăciun de la Romexpo, a fost ultimul produs la care m-aș fi uitat însă fetele de la stand au insistat. Evident ca am pus-o la treabă de cum am ajuns cu ea acasă.

Este vorba de crema de mâini Ziaja cu lapte de capră destinată pielii uscate și cu tendință de ridare. Adică, practic, oricui a trecut de o vârstă (nu spun care dar 30 ar fi sigur pe listă). O cantitate cât un bob de fasole este suficientă pentru o aplicare.

Ce are deosebit acest produs și ce m-a făcut să prezint pe blog o cremă de mâini (lucru mai rar întâlnit la mine)? M-a impresionat modul în care se absoarbe în piele: rapid și fără orice urmă de unsoare rămasă pe mâini. Nu m-aș fi așteptat niciodată la acest efect de la o cremă pentru piele uscată. Pur și simplu poți să revii la orice activitate imediat după ce ai aplicat crema de mâini. Tastatura nu e unsuroasă iar obiectele nu-ți alunecă din mână.  Deja mi-am făcut un ritual de dimineață. Imediat ce ajung la serviciu mă spăl pe mâini și aplic crema. Rapid și eficient.

Efectul de hidratare durează destul de mult însă prima spălare cu un săpun care usucă pielea (cum avem majoritatea la serviciu) cere o nouă aplicare. Mirosul este unul normal și nu rămâne prea mult timp pe piele, ceea ce o face ideală pentru situațiile în care ai vrea să mănânci ceva imediat după aplicare.

Recent am inaugurat și varianta cu unt cacao a cremei de mâini Ziaja. Diferența față de cea de mai sus este că pătrunde puțin mai greu în piele, fiind ceva mai grasă. De absorbit se absoarbe la fel de bine și lasă un miros plăcut pe mâini, un miros de ceva dulce. Pe aceasta am folosit-o mai mult seara, fiind micul meu răsfăț delicios înainte de culcare.

Mai jos avem listele de ingrediente. Produsele conțin vitaminele A și E, provitamina B5 și lapte de capră, respectiv unt de cacao.

ziaja creme de maini ingrediente

Prețul pentru o cantitate de 80 ml este de aproximativ 12 lei. Produsele se pot găsi în plafare, la farmacia Tei și, mai nou, în mai multe farmacii Belladonna din București.

Eu sunt tare încântată de produsele Ziaja și am în plan mai multe review-uri pentru produse de la acest brand. Voi ați fi curioase să le încercați?

P.S. Se pronunță Jaia 🙂