leonidas5
Cum aș putea începe dacă vreau să vorbesc despre ciocolată? Încă din copilărie, pentru mine ciocolata a fost dulcele ideal. Cu ciocolata am o relatie, aș vrea să cred, simplă: îmi place ciocolata… ciocolată. Adică batoane, praline, ciocolată cu lapte sau cu biscuiți, cu cremă sau sirop, și niciodată imitații de ciocolată cum ar fi cremele din amandine sau glazurile sau „aromele de ciocolată”. La prăjituri prefer vanilia sau tartele cu fructe, dar dacă vreau ciocolată, să fie ciocolată! Și să fie dulce. Nici nu vreau să aud de ciocolată neagră. Din punctul meu de vedere aceasta e doar o amăgire pentru cei/cele care vor să slăbească.

Și nu puteam rata întâlnirea rafinamentul, eleganța și delicatețea Leonidas, la aniversarea a 15 ani de prezență pe piața din România.

Să vă spun de ce este specială ciocolata Leonidas. În primul rând este vorba despre prospețime, magazinele sunt aprovizionate o dată la două săptămâni. La Leonidas se folosesc ingrediente de cea mai bună calitate și unt de cacao în proportie de 100%. Raportul corect calitate – preţ şi flexibilitatea faţă de client îndeplinesc în fiecare zi şi în fiecare magazin visul fondatorului, Leonidas Kestekides, acela de a face pralinele belgiene accesibile oricărui iubitor de ciocolată, fără a încălca cerinţele unui produs de înaltă clasă.

„Am ales să aduc povestea Leonidas în România, deoarece eu am crescut înconjurat de pralinele Leonidas, preferatele familiei. Cea care a avut aceasta idee inspirată a fost chiar mama mea, în anul 2001, când pe piaţa din România nu exista o ciocolaterie care să ofere produse premium, cu tradiţie şi o gamă largă de sortimente. Deşi începutul a fost plin de provocări, pasiunea noastră pentru ciocolată ne-a ambiţionat să ne menţinem pe piaţă, mai ales că am simţit evoluţia, atât în comportamentul consumatorului, cât şi în know-how-ul nostru, apreciază JolyonM’Bei, reprezentantul oficial al M’B Business, compania care a adus Leonidas în România.

După 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, aduce pe piața românească o noutate, Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept în care poţi savura şi o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu îngheţată, consacrată ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea şi ceaiuri. Iar mai nou, cu aplicaţia Leonidas, disponibilă atât pe sistemul Android, cat şi IOS (din noiembrie 2016), clienţii care nu au timp să ajungă în magazine, îşi pot comanda de la birou sau de acasă desertul preferat din magazinul online www.leonidas-online.ro. Magazinul online va include secţiunea “configurator ballotin”, care permite utilizatorului o flexibilitate extinsă, acesta având posibilitatea de a alege pralină cu pralină, exact ca în magazin.

Și aș putea să vă mai povestesc o grămadă despre relația mea cu ciocolata, sau despre cat de gustoase sunt pralinele de la Leonidas, dar cred că fiecare iubitor de ciocolată e un expert pentru sine în acest domeniu, își cunoaște bine preferințele sau, din contră, e mereu dispus să exploreze ceva nou. Așa că nu-mi rămâne decât să vă las cu câteva imagini care să vă tenteze sau, de ce nu, să vă inspire pentru un cadou pe care urmează să-l oferiți. Eu știu că mă bucur mereu de ciocolată și cred că și voi.
leonidas1 leonidas2 leonidas3 leonidas4

Descoperă şi tu gustul inconfundabil şi rafinat Leonidas în magazinele din Bucureşti şi din ţară:

  • Leonidas Universitate (primul francizor oficial) – Str Doamnei, nr 27, Bucuresti
  • Leonidas Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti
  • Leonidas Constanta – Strada Ecaterina Varga 56, Constanta
  • Leonidas Craiova – Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 9, Craiova
  • Leonidas Beller – Str. Putul lui Zamfir nr. 3, Bucuresti
  • Leonidas Victoriei – CaleaVictoriei 143, Bucuresti
  • Leonidas Iasi – Bvd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 26, Iasi
  • Leonidas Cluj – Str. Universitătii nr. 2, Cluj Napoca
  • Leonidas Timisoara – Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, Timişoara

www.leonidas-online.ro

facebook: Leonidas Romania