L'Oreal Elseve Low Shampoo L’Oreal Elseve Low Shampoo este produsul despre care mi se pare că se vorbește cel mai mult în ultima perioadă. Ca să fiu sinceră, reclama la acest produs este printre puținele care nu primește „hide” de la mine. Folosesc L’Oreal Elseve Shampoo de aproximativ o lună și a venit vremea să vă povestesc impresiile mele.

În primul rând să lămurim ce înseamnă Low Shampoo. L’Oreal Low Shampoo sunt șampoane fără sulfați care curăță părul și îl hrănesc în același timp. Nu fac spumă și acționează ca șampon și balsam în același timp. Dacă ați folosit metoda spălării cu balsam și atât, probabil vă sperie puțin ideea de spălare cu un balsam, dar Low Shampoo este diferit. Capacitatea de curățare a acestui produs este similară cu tehnologia micelară, lipidele din formula sa atrag impuritățile. Părul este curățat chiar dacă nu se produce spumă.

Am început cu varianta Total Repair 5 pentru că spray-ul leave-in este preferatul meu dintre toate produsele Elseve încercate anterior. Recunosc că am fost reticentă, fricoasă de-a dreptul. Veneam după o vacanță în care folosisem diverse și scalpul meu se cam revolta. M-am bazat pe Alpecin care parcă mai rău mi-a făcut. Am un scalp foarte sensibil, cu tendință de iritare de la orice șampon care nu conține piritionat de zinc. Prima impresie a fost plăcută din punct de vedere al curățării și al aspectului părului, dar scalpul meu n-a fost prea încântat, așa că am luat pauză o săptămână și m-am întors resemnată la Head&Shoulders, care mi-a rezolvat problema din 2 spălări.

După această primă spălare părul meu era neted și moale, părea îndreptat cu peria. Poza de mai jos a fost făcută a doua zi după ce am testat Low Shampoo. L-am folosit ca în instrucțiuni: am aplicat 10-15 pompițe (posibil să fi fost mai mult, am părul foarte lung), am masat și am lăsat câteva minute să acționeze. Cred că scalpul meu a fost nemulțumit de acest lăsat să acționeze… L'Oreal Elseve Low Shampoo Mai apoi m-am vopsit și am decis să risc din nou cu L’Oreal Low Shampoo, pentru că nu voiam în ruptul capului să pun Head&Shoulders pe păr după ce dădusem o mică avere pe vopsea, și-mi mai și ieșise bine. De data aceasta am folosit varianta Color-Vive și o tot folosesc de trei săptămâni. Se pare că scalpul meu nu se iritase de la Low Shampoo, ci nu se vindecase complet după Alpecin și altele folosite în vacanță. Sau poate a fost de vină contactul prelungit al șamponului cu scalpul. La următoarele folosiri am curățat mai întâi scalpul și apoi am lăsat produsul să acționeze doar pe lungime. După trei săptămâni scalpul meu e ok, nu au apărut mâncărimile sau mătreața. Uneori aplic mască pentru hidratare, mulțumindu-mă numai cu efectul de curățare al produsului. Oricum, hidratează și lasă părul moale și dacă nu îl lași să acționeze cele 3 minute recomandate.

Culoarea părului meu arată destul de bine după aceste trei săptămâni, așa că intenționez să îl termin. Mai apoi aș vrea să epuizez și celelalte două sticle înainte să cumpăr o nouă stică de Color Vive.

Cel mai important beneficiu al noului Low Shampoo este pentru mine faptul ca mi-a prelungit cu o zi timpul dintre spalari, adica, daca vreau, pot sa il spal la 4 zile. Pana la Low Shampoo in a treia zi trebuia sa folosesc sampon uscat.

L’Oreal Elseve Low Shampoo este gamă dedicată părului care are nevoie de mai multă îngrijire, formula sa permițând o curățare delicată fără a agresa firul de păr. Eu îl văd potrivit pentru oricine, pentru că toate ne agresăm părul. Chiar dacă nu îl decolorăm și nu îl agresăm termic, toată lumea folosește uscătoare cu aer cald, sau fețe de pernă din materiale care se electrizează, fulare iarna, soare vara…

L’Oreal Elseve Low Shampoo este disponibil în trei variante: Low Shampoo Ulei Extraordinar pentru păr uscat, infuzat cu 6 uleiuri din flori prețioase, Low Shampoo Total Repair 5 pentru păr degradat, deteriorat, îmbogățit cu extract de calendula și activi cu proprietăți de reparare și Low Shampoo Color Vive pentru păr vopsit, îmbogățit cu ulei din in, filtre UVA/UVB și un concentrat nutritiv. L'Oreal Elseve Low Shampoo În imaginea de mai jos aveți ingredientele variantei Low Shampoo Color Vive, preferatul meu (deși mă cam grăbesc să mă pronunț pentru că varianta Ulei Extraordinar n-am încercat-o, iar pe cea Total Repair 5 am folosit-o o singură dată). L'Oreal Elseve Low Shampoo Prețul pentru L’Oreal Elseve Low Shampoo este de aproximativ 33 de lei pentru 400 ml de produs, cantitate suficientă pentru 18-25 spălări, calculat la 10-15 pompițe pe spălare, în funcție de lungimea părului. Eu l-am văzut la magazinele DM la prețul de 20-21 de lei, a fost și la Carrefour tot atât, posibil să mai fie încă, iar pe emag este acum 22 de lei.