Azi vreau sa va arat o oja pe care mi-am dorit-o foarte mult si pe care pana recent nu am avut de unde sa o cumpar. Tot urmarind bloguri din strainatate am descoperit magazinul online llarowe si n-am mai stat pe ganduri. Transportul a fost destul de scump insa a meritat, zic eu. 
Ludurana Aurora Boreal in nuanta Fascinante este o multi-chrome superba care ar fi mers si din doua straturi dar, pentru linistea mea, am aplicat trei. Este cea mai densa oja de acest tip din cate am incercat/vazut eu.
 
Ca si top coat, pentru ca ma presa timpul, am apelat la artileria grea – China Glaze Fast Forward Top Coat care miroase ingrozitor insa isi face treaba exemplar. Din pacate la mana dreapta mi-a cam strans oja la varfuri asa ca n-am avut decat sa pozez stanga. Cuticulele cer disperate un… “tuns” insa nu am avut timp de ele pentru ca trebuie sa plec de acasa imediat ce dau publish la aceasta postare.
 
Dar gata cu vorbaria. Am o minune de aratat!
 Va plac ojele de acest tip? Mie mi se par ajutor de baza pentru persoanele lipsite de talent la pictat si modele (ca mine, desigur) dar care se plictisesc repede de ojele simple.
 
O duminica minunata va doresc!