Dimineata agitata. Unui puiut i se pregatea crestinarea. Trezeste-te si aranjeaza-te repede ca e zi cu treaba. Mamica frumoasa. Fara emotii ca e cam a cincea oara cand o machiezi. Deja stii unde si cum trebuie sa te perfectionezi. Nu te mai asteapta nicio surpriza. Mai complicat cu bunicile. Dar noroc ca nu vor ceva prea complicat. Important e sa aiba ten si ochi frumosi. De la cele doua bunici nu am cerut acceptul pentru publicarea pozelor dar mamica mi-a permis. O stiti de aici si de aici.
Am asortat la rochita ei inflorata o combinatie de verde kaki si putin galben pai. M-am folosit de paleta Smashbox de aici si de gene false indraznete. Nu sunt adepta lor dar i-au stat frumos. Pentru buze am ales acelasi AVON Perfect Kiss care s-a sters pana sa apuc sa ii fac poze.

 

Problemele principale au fost la machiajul meu, mai exact la aplicarea genelor false. Aparent pare simplu sa aplici gene false. Asa ziceam si eu. Mai nasol este cand ai o pleoapa mai cazuta si risti ca genele false sa-ti coboare ochiul. Jumatate de ora am stat sa aplic geana la ochiul stang. Am transpirat, am blestemat si apoi am lasat asa ca nu mai puteam. In rest, machiajul a mai fost pe blog (sau a fost ceva similar) iar pe buze port Apocalips de la Rimmel, nuanta Apocaliptic, pe care o iubesc si o ador si care arata minunat si rezista foarte mult.

Aaaand…. photobomb!

Cred ca sunt ultima persoana care nu e capabila sa isi puna singura gene false. Dar nu-mi pierd speranta. Ah, si am nevoie de un tus BUN! Al meu e ok dar nu si pentru genele false pentru ca are pensula prea subtire si flexibila si le murdareste. Recomandari?