Când pregătesc un machiaj pentru blog pornesc de la o idee, cam știu ce aș vrea să fac, dar de fiecare dată reușesc să fac… altceva. Și mai rar se întâmplă o schimbare de situație ca weekend-ul trecut. Îmi doream să vă arăt un smokey negru foarte intens (văzusem eu un tutorial care m-a inspirat) și am ajuns la tonuri cumințele de maro și auriu. Se pare că ideea mea îndrăzneață mai are de așteptat.

Am fost foarte tentată să vă arăt ceva cu fardurile postate pe Facebook vineri, dar m-am gândit că dacă vă mai arăt încă un machiaj cu Melkior o să îmi dați unsubscribe și block și mai știu eu ce. Așa că m-am reorientat spre paleta de 28 de nuanțe neutre pe care o am de mai bine de un an, cumpărată de pe ebay. De fiecare dată când o folosesc descopăr ceva drăguț, deosebit în ea.

Am purtat look-ul de mai jos la o mică aniversare între prieteni. Nu se potrivea un smokey agresiv la o terasă, la 4 după amiaza. Acum vă las cu pozele și revin mai jos cu câteva detalii despre produsele folosite.
machiaj_nude-auriu_ machiaj_nude_auriu_ machiaj-nude_auriumachiaj_nude_auriu
Așadar, paleta de 28 de nuanțe neutre de pe ebay conține cam tot ce ți-ar trebui pentru un machiaj de zi sau de seară dacă nu ești pasionată de culori vii. Am folosit mai multe nuanțe închise din ultimele trei rânduri verticale. La cât m-am plimbat cu pensula prin mai multe farduri, mă mir și eu că au ieșit nuanțe asemănătoare la ambii ochi.
paleta_neutrals
Pe lângă paleta de mai sus aș vrea să mai menționez draga mea Charlotte Tilbury La Dolce Vita din care am luat auriul superb de pe pleoapa mobilă. Am aplicat un ușor efect de accentuare a acestui fard pentru că eram tare tristă că în poze nu a ieșit la fel de intens ca în realitate. Am înțeles că s-ar fi văzut mai bine pe filmare, dar incă nu dețin lumini corespunzătoare.

Cel mai nou fond de ten din colecția mea – Chanel Perfection Lumiere Velvet – își face o primă apariție pe blog. După două folosiri pot spune că urcă ușor către primul loc în clasamentul preferatelor mele. Dar despre el voi detalia curând, după ce apuc să îl aplic prin mai multe metode și cu mai multe baze.

Sephora Colorful 5 Pale to rich taupe 06 e favorita mea pentru copnturatul sprâncenelor. Evident, ultima nuanță de maro mat. Ca să schimb și mascara, că v-am înnebumit cu aceeași în ultimele n+1 postări am ales Benefit Bad Gal Lash care mi-a plăcut la vremea lui, dar s-a cam uscat.
machiaj_nude_auriu_produse
Pe buze am purtat o combinație între The Body Shop Lip&Cheek Velvet Stick în nuanța 40 și jumătatea de balsam de la L’Oreal Paris Infaillible Long Lasting, mai exact jumătatea care-mi place, pentru că partea colorată e mult prea sidefată pentru gustul meu, deși în magazin nu părea… E vorba de nuanța 110 Timeless Rose.
machiaj_nude_auriu_produse_