Weekend-ul trecut am cam pierdut vremea. M-am simțit puțin obosită și n-am avut chef de muncă. Totuși, am reușit să pun cap la cap un machiaj și o coafură și câteva poze pe care să vi le arăt. Aveam de ceva vreme un trio Melkior de care încă nu mă atinsesem. Îmi făcea cu ochiul și voiam să vi-l arăt și vouă. Acesta poartă numele de Earth Treasures și este, di punctul meu de vedere, perfect pentru un machiaj de zi, sau chiar de seară dacă este combinat cu un tuș intens și multă mascara.

Toată distracția am început-o testând ondulatorul BaByliss Curl Secret. Nu sunt la prima întâlnire cu această jucărie, însă cu părul meu lung nu s-a prea înțeles. Acum că m-am tuns mi l-am dorit în viața mea și mâine va ajunge la mine. În weekend a fost promoție la Emag și am vrut să profit. Eu l-am ales pe acesta.

Mai întâi priviți pozele și apoi vă spun puțin despre celelalte produse folosite.
machiaj_melkior_1
machiaj_melkior_4
machiaj_melkior_2machiaj_melkior_3
Mai întâi să termin cu trio-ul vedetă în machiajul ochilor de azi – Melkior Earth Treasures. Acesta conține două nuanțe de bej, unul mai alb și celălalt mai spre crem, ambele destul de frosty (sidefate). Maroul este închis, cu tentă de vișiniu. Fardurile sunt cremoase și se amestecă foarte ușor pe pleoapă. Toată distracția la ochi a durat maxim 5 minute.
melkior_trio
pupa_vamp_eyeliner
Pentru tuș am ales Pupa The Vamp negru, produsul pe care l-am folosit cel mai mult în ultima perioadă și cu care lucrez foarte ușor, în ciuda convingerilor mele că nu mă înșeleg bine cu acest tip de aplicator cauciucat. L-am ales pentru că se usucă mat și nu mai e cazul să insist cu fard pentru a elimina luciul.
bty
Am revenit cu o poză făcută la lumină naturală pentru a vă arăta aspectul minunat al tenului în urma folosirii fondului de ten Giorgio Armani Luminous Silk. Peste el am aplicat toate cele trei nuanțe din trusa Hourglass – Dim Light (stânga) pe toată fața, Incandescent Light (mijloc) ca iluminator și Radiant Light (dreapta) pe post de contour/bronzer. Sunt foarte încântată de combinația celor două.  Deși se vede că ai machiaj pe față (nici n-ar avea cum să nu se vadă atâta pudră), Hourglas sunt pudre atât de fine încât oferă finish-ul acela de ten perfect. Nu mă mai opream din admirat. Păcat că n-am reușit să surprind chiar atât de bine cu telefonul…
shopping_milano
La finalul zilei când machiajul se mai ștersese am retușat cu puțin MAC Mineralize Skinfinish Natural aplicat cu un Beauty Blender uscat și pe post de iluminator am aplicat cu dărnicie pudra iluminatoare Melkior Spring Shine. Pozele sunt făcute cu lumini puternice, deci era nevoie de ceva mai mult. În general această pudră oferă o iluminare discretă, fără să încarce.

Pe buze port un creion Milani și creionul ruj nude Melkior de aici.
iluminator-melkior
Pe final, o poză cu părul și machiajul. Recunosc, m-am simțit foarte bine aranjată așa.

bty
bty