melkior

Eu, mai mult ca oricine, cred, sunt înnebunită după fardul vișiniu. E inutil să vă mai zic cât de tare m-am bucurat că marsala este culoarea anului 2015. Mi-am zis: „În sfârșit voi găsi și eu un vișiniu care să mă satisfacă!”. Îi spuneam cuiva recent că fardurile marsala le cumpăr doar pentru mine. Majoritatea fetelor care vin la machiaj fug de aceasta. Nu le înțeleg sau, mă rog, nu pe toate…

Când am văzut că Melkior a adus un astfel de fard m-am dus croită. El se numește Lilith și este un vișiniu mat intens, așa cum îmi doream. În imaginea de mai sus este Volcano, un fard primit recent la un eveniment. Volcano se presupune că este sidefat dar eu aș zice că e mai degrabă perlat. Mai jos swatch-uri cu cele două. Lilith este foarte pigmentat și intens, pe când Volcano este mai cumințel, chiar spre roz dacă îl aplici fără o bază lipicioasă (fard cremă sau creion jumbo).

melkior3
Melkior Lilith
melkior 2
Melkior Volcano și Melkior Lilith

În weekend am pus deoparte mai multe produse Melkior cu care mi-am dorit să realizez cât mai mult din machiajul ce urma să fie purtat la o petrecere. Vreau să vă povestesc pe scurt despre acesta și despre produsele folosite. Pentru a scoate în evidență nuanțele puternice de roșu am aplicat o bază albă mai lipicioasă (creion jumbo), peste primerul pe care îl folosesc în fiecare zi. Dacă Volcano. așa cum spuneam, tinde spre roz, Lilith m-a dus la nuanța intensă pe care o voiam. Am intensificat cu un negru spre zona exterioară a pleoapei și am aplicat un bej sidefat și gata partea de culoare. Tușul negru a folosit ca bază pentru genele false (Eylure by Fleur de Force pe care vi le-am arătat aici). Pe pleoapa inferioară am aplicat fard negru și fard roșu, alternativ, câte puțin, până mi-a plăcut rezultatul.

Mascara More Volume este un rimel obișnuit, cu periuță normală, cu peri artificiali (nu cauciucată). Este perfect dacă porți gene false, le ridica ușor și nu le va încărca foarte tare. Conferă volum dar nu foarte mult.

Despre anticearcănul Melkior v-am mai povestit de vreo două ori pe blog. Acoperă bine și repede, nu se strânge în riduri, nu necesită neapărat fixare cu pudră pentru că este ceva mai uscăcios. Dacă mă întreabă cineva de un anticearcăn bun și decent la preț (costă 30 de lei) este primul care îmi vine în minte.

Pentru buze am ales rujul-creion nude și creionul pentru conturul buzelor, tot nude. Culoarea a rezistat eroic pe buze. Am reaplicat doar după ce mâncasem, însă se ștersese numai spre interiorul buzelor, nu pe toată suprafața. Este cremos, iar culoarea este perfectă pentru a o alătura unui machiaj smokey eyes.

De această dată am și conturat fața, ceva ce eu fac foarte rar. Cred că voi mai repeta gestul, îmi place cum se vede în poze.
machiaj melkiormachiaj melkior2melkior cover


Pe unghii am purtat Melkior Moon Stone, un maro închis cu puțin sidef, ojă cumpărată de la târgul Half is Free, unde am primit cadou un stilou cu dizolvant pentru curățarea greșelilor de aplicare a ojei. Este perfect ascuțit și curăță foarte bine, dar nu vi-l pot arăta pentru că s-a ascuns de mine prin casă. Îl puteți vedea aici  melkior4Pe final aș vrea să menționez crema de mâini Intensive Repair, eroina săptămânii trecute, cremă pe care eu am folosit-o… pe față! Mai exact pe nas, unde mi-a apărut o iritație iar eu, crezând că sunt coșulețe, m-am zgârmat și m-am ales cu adevărate găurele în piele. Crema aceasta a avut un efect reparator incredibil și nici nu-i de mirare, la ce ingrediente conține:

  • Sângele Dragonului este un ingredient cu  un puternic efect anti-oxidant, acționează ca un cicatrizant, protejează și fortifică fibrele de colagen.
  • Untul de Shea are proprietăți protectoare, hrănitoare, hidratante și calmante.
  • Uleiul de argan are proprietăți reparatoare, hidratante, efect anti-îmbătrânire.
  • Uleiul Inca Omega reduce hiper-sensibilitatea și pierderile de apă de la nivelul epidermei, îmbunătănd de asemenea microcirculația.
  • Ceramidyl-Omega îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii.
    MELKIOR5
    Voi ce culoare preferați pentru machiajul ochilor? Vă place marsala?