machiaj_
Indiferent cât de mult mi-ar face plăcere să scriu pe blog, uneori simt nevoia să iau pauze și să folosesc timpul… tot pentru a mă dezvolta pentru blog. Chiar dacă nu mă consider talentată, nu voi renunța curând la pasiunea mea, machiajul. Recent am descoperit un canal de youtube care m-a făcut să stau lipită de monitor cam jumătate de zi. O cheamă Ali Andreea și îmi place tot la ea, de la machiaj, mod de filmare, produse, voce, tot. Și, inspirată de nu mai știu care clip al ei am ajuns să mă machiez. În pijamale, la lumina unei veioze triste (aceeași, n-am schimbat-o) am adăugat puțin, încă puțin, până a ajuns să îmi placă rezultatul. Soțul meu era plecat, dar la insistențele mele mi-a promis că-mi face poze, așa că am făcut și machiajul tenului.

Și tot el s-a oferit să-mi și prelucreze pozele, mai ales pe unde am exagerat cu pudratul, din cauza luminii foarte proaste. Întâi vedeți poze și apoi vă povestesc puțin despre produsul minunat pe care l-am descoperit din joacă.
machiaj_smokey machiaj_smokey_maromachiaj_smokey_
Dacă-mi urmăriți blogul și sunteți cumva pasionate de machiaj, poate ați observat că niciodată nu exagerez când vine vorba de conturatul pleoapei inferioare. Și nu tot timpul pentru că nu vreau. Pur și simplu atât am reușit eu. De această dată am vrut să ies din zona de confort, pentru că eram foarte curioasă cum îmi va sta. Și chiar așa am început machiajul, cu pleoapa de jos. Știu, ciudat, e ultima zonă cu care s-ar gândi oricine să înceapă un machiaj. Dar eu nu mă duceam nicăieri, așa că mi-am permis să-mi fac de cap.

Și tot uitându-mă în jur, mi-am amintit de paleta Make Up For Ever și de creionul Aqua Eyes waterproof. Ignorasem aces creion pentru că nu aveam niciun fel de așteptare de la el. L-am primit acum niște ani cadou la o vizită în Sephora și nu m-a atras cu nimic. Mi s-a părut un creion banal care scrie chiar mai slab decât altele… De această dată, surpriză! Creionul s-a comportat exemplar și mi-a permis să ajung cu machiajul acolo unde voiam eu – pleoapă înferioară foarte neagră.

Deși nu are textură gel, asemeni creioanelor AVON Supershock, se fixează foarte bine și rezistă incredibil. Am ajuns să-l port și într-o zi normală la serviciu și m-a impresionat nu doar prin rezistența pe conjunctivă (12 ore!) dar și prin faptul că nu m-a incomodat absolut deloc la purtatul de lentile de contact. V-am mai spus eu pe blog că AVON Supershock sunt un coșmar când port lentile de contact, poate din cauză că usucă foarte tare suprafața pe care sunt aplicate.

dav
Și, dacă tot am amintit de Make Up For Ever aș vrea să menționez și rimelul Smoky Extravagant – dramatic impact & graphic precision, descriere cu care sunt de acord. Și el, ca și creionul, a așteptat mai bine de cinci luni să fie băgat în seamă. Periuța are o formă ciudată, cel puțin pentru mine, însă mi se pare foarte practică. Nu e genul de produs cu care să faci treabă în doi timpi și trei mișcări. Trebuie să lucrezi încet și cu atenție. Dar rezultatele merită efortul!

Și v-aș mai povesti cu drag și despre celelalte produse folosite pentru acest machiaj, dar vă dau cuvântul că nu mai țin minte. Nici măcar la ruj, pe care tare mi-aș dori să-l pot reproduce și cu altă ocazie, când chiar merg undeva.

Pe voi ce produse v-au impresionat în ultima vreme?