mufe_artist_shadowArtist Eye Studio de la Make Up For Ever este prima mea paletă de la acest brand. Nu am încercat până acum aceste farduri și trebuie să recunosc că mi-era puțin teamă de ele. Cineva îmi spunea la un moment dat că i-a fost foarte greu să lucreze cu ele, pentru că sunt pentru profesioniști și trebuie să ai o anumit nivel de pricepere în mânuirea pensulelor ca să faci o treabă bună cu ele.

Când le-am primit și am văzut că mare parte dintre ele sunt sidefate m-am liniștit. Nu ai cum să nu te descurci cu fardurile sidefate. La o primă privire puține nuanțe mi-au atras atenția, deși le puteam imagina în dverse combinații.

Pe lângă cele nouă nuanțe de fard de pleoape, una dintre ele putând fi folosită și ca blush (chiar este denumită blush pe cutie), trusa este însoțită și de un mascara mini Smoky Extravagant și un creion negru Aqua Eyes. Nu m-am îndurat să „inaugurez” micul mascara, având atât de multe desfăcute, însă voi încerca să-i fac un review într-o postare viitoare. Creionul nu e ceva nou, mai am unul mini, primit cadou la o vizită în magazinul Sephora din AFI.
mufe_artist_shadow_mascara_pencilDar să vă spun puțin pe scurt despre cele nouă farduri. În primul rând am remarcat că toate sunt cremoase și nu „pică” pe obraz în momentul în care le folosești. Din punctul meu de vedere acesta este un mare plus. Se difuzează („blenduiesc”) cu ușurință, se iau ușor pe pensulă. Chiar sunt niște farduri cu care poți lucra ușor. Mă refer aici la sidefate. Pentru mate încă n-am un verdict final. Swatch-urile sunt făcute peste un strat foarte subțire de fond de ten cu acoperire foarte mica.

I-722 este un portocaliu frumos, vibrant, mai puțin sclipicios decât în poze (am avut de ales între pozele mult prea luminate făcute la lumină naturală făcute cu aparatul meu mic sau cele făcute în casă cu blitz si aparat profesional; am ales varianta a doua pentru pozele finale).

S-616 este un maronoi mat, destul de cumințel și care are nevoie de bază să se vadă cum trebuie, fie că vorbim de un primer sau un conceraler.

ME-554 este un gri-bej-maroniu, sau, mai bine zis, un taupe metalicm mai închis puțin decât în imagine. Îl voi purta negreșit peste o bază care să îi intensifice nuanța la maxim.
mufe_artist_shadow_swatch_1I-722 — S-616 — ME-554

S-102 este negru mat intens. Am de exersat cu nuanța aceasta. Sunt curioasă ce va ieși pe pleoapă și dacă voi reuși și eu un machiaj smokey negru cu margine roz/roșu.

I-662 este auriu închis, foarte cremos.

I-514 este alb-rozuliu sidefat perfect pentru iluminat, atât arcada, cât și pomeții sau zona de deasupra buzelor.

mufe_artist_shadow_swatch_2S-102 — I-662 — I-514

D-562 este un bej metalic. Poza de jos e cea mai reușită pe nuanțe.

D236 este o nebunie de turcoaz metalic. În mod normal mi-ar fi teamă de nuanța aceasta, însă azi am decis să risc. Ce se poate întâmpla mai mult decât să mă fac de râs pe blog? Este puțin mai dificil de aplicat și are, cu siguranță, nevoie de o bază lipicioasă.

ME-302… vai de mine și de mine… cum să-l descriu fără să-l nedreptățesc? Duo-chrome gri închis și verde închis și turcoaz și… e ceva… Și când mă gândesc că mi-am dat seama cât e de frumos abia când mi s-a părut că l-am aplicat cu pensula murdară de turcoazul deschis de lângă el…
mufe_artist_shadow_swatch_3D-562 — D236 — ME-302

Paleta vine împreună cu trei mini-tutoriale pe care le puteți vedea mai jos.
mufe_artist_shadow_tutorial1mufe_artist_shadow_tutorial2mufe_artist_shadow_tutorial3Cea mai interesanta schema mi s-a părut ultima. Am zis să încerc și eu să văd ce iese. Să mai ies puțin din rutină. Machiajul l-am făcut în mai puțin de 20 de minute. Ce-a ieșit… voi să judecați. Rujul trebuia să fie spre maroniu, dar în poze merge spre roz toată ziua. Nu-mi pare chiar rău.

Click pe poze pentru a le vedea mari.
mufe_artist_shadow_makeup mufe_artist_shadow_makeup1 mufe_artist_shadow_makeup2 mufe_artist_shadow_makeup3
mufe_artist_2

Paleta Make Up For Ever Artist Eye Studio costă 225 de lei în magazinele Sephora și este ediție limitată de iarnă.

Voi ați încercat Fardurile Make Up For Ever?