Pot sa fug dar nu pot sa ma ascund. Poate sa-mi fie rusine cu sprancenele mele dar nu pot sa nu le scot in lume. Am asteptat sa dau o tura pe la Estet Studio ca sa pot face un review cu poze pentru Aqua Brow de la Mak Up For Ever.
 
In timp am incercat o multime de produse pentru conturarea sprancenelor, de la creioane la pudre si ceara colorata sau nu. Orice as alege, daca nu sunt tunse si pensate corespunzator arata fals si spre sfarsitul zilei par imbacsite din cauza tenului mixt cu fruntea destul de grasa.  
 
Aqua Brow este un gel-crema colorat corector waterproof care umple frumos si uniform sprancenele. Dupa parerea mea, din punct de vedere  al uniformizarii aspectului sprancenelor este mai bun decat orice creion sau pudra incercate de mine. 
 
Se utilizeaza in cantitati foarte foarte mici. Desi 7 ml poate parea putin produs va va ajunge o vesnicie. Cantitatea din imagine a fost suficienta pentru aplicarea pe ambele sprancene si a mai si ramas.
Pentru aplicare am grija sa intind produsul pe mana in strat foarte subtire pentru ca linia intre conturare uniforma si manjire este una foarte subtire si orice cantitate in plus luata pe pensula inseamna sprancene incarcate si inestetice. Eu folosesc o pensula in unghi de la Sigma dar in situatia in care nu o am la indemana pot foarte bine s-o inlocuiesc cu una foarte subtire de buze.
In poza de “before” veti observa sprancenele tunse cam mult. Aceasta a fost dorinta mea pentru ca imi cresc foarte repede iar firele sunt foarte lungi. 
Cat despre rezistenta, parerile sunt impartite. O persoana cu tenul normal sau uscat va ridica in slavi acest produs pentru ca este waterproof (rezistent la apa). Daca s-ar aplica pe obraji probabil asa as face si eu. Insa sebumul este un mare inamic al gelului Aqua Brow. Spre sfarsitul zilei e suficient sa-mi ating sprancenele pentru a le strica umplerea.
In cazul meu Aqua Brow nu are putere de fixare iar firele rebele nu sunt tinute in frau pe parcursul zilei. 
Din aceste motive (rezistenta si fixare) nu il folosesc foarte des sau nu il folosesc in zilele in care vreau sa am un machiaj decent pana la finalul zilei. Si tot din aceste motive creionul sau pudra+gelul fixator sunt de multe ori variantele preferate de mine.
La sedinte foto am lucrat foarte bine cu acest produs. Nuanta 25 pe care o detin s-a potivit la majoritatea modelelor.
 
Pretul acestui produs este de aproximativ 90 de lei. Eu l-am achizitionat din Sephora cu un card de reducere de la o revista.
 Voi ce folositi pentru machiajul sprancenelor?