Cum aș putea eu, care iubesc pisicile de-o viață, să rezist unui mascara ce se numește The Miaoww Look? Adică, vă rog, uitați-vă și voi ce ambalaj au putut să aleagă cei de la Miss Sporty? Nu m-a interesat nici cum arată periuța, nici ce review-uri are produsul. Pur și simplu a trebuit să îl am!
miss sporty studio lash the miaoww_Pe numele său întreg,  Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look, acest mascara a ajuns în scurt timp să ocupe unul dintre primele locuri în lista mea de favorite și am să vă spun și de ce.

În primul rând are o periuță foarte bine gândită, cu peri drepți și în linie dreaptă pe o parte iar pe cealaltă perii sunt mai scurți și dispuși în formă de creastă, pe două rânduri. Primii mă ajută să ajung bine la rădăcinile genelor pentru ca, mai apoi, să rotesc treptat periuța până spre vărfuri. Aceasta este dotată și cu rezervor care ajută la o mai bună dozare a produsului. Ca și consistență, aș putea spune că este mai degrabă cremos, de un negru nu foarte intens, ceea ce-l face potrivit pentru orice moment al zilei sau serii.miss sporty studio lash the miaoww_periuta

La început am folosit acest mascara pur și simplu pentru că se afla pe masa de machiaj. După câteva folosiri, însă, am prins mișcarea și am început să am rezultate spectaculoase. Și aici mă refer la volum, alungire și curbare exact așa cum îmi doresc. Nici nu puteam să cer mai mult.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine. Genele mele firave și scurte sunt învăluite perfect.  Producătorul spune că acest mascara alungește vizibil genele cu până la 44% și conferă volum de până la 11x. Eu tind să fiu de acord cu aceste afirmații.miss sporty studio lash the miaowwmiss sporty studio lash the miaoww 2Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look a costat 10 lei pentru 8 ml de produs. Eu l-am luat de aici. Pentru prețul acesta rezultatele mi se par mai mult decât satisfăcătoare.

Poate o întreb și pe Missy dacă vrea să-l încerce! 🙂
11111