Astazi vreau sa va vorbesc despre un mascara pe care il am de foarte mult timp. L-am primit acum mai bine de un an si a stat cumintel in dulap pentru ca aveam de terminat alte produse si nu voiam sa am prea multe desigilate in acelasi timp. La un moment dat l-am deschis, nu m-a impresionat si am uitat de el. Acum cateva zile am reorganizat masa de machiaj si l-am gasit asteptandu-ma. 
 
Intorcandu-ma la el mi-am dat seama ca nu poti aprecia un produs decat daca ai avut de a face cu produse mai putin performante decat el. Anul trecut a fost foarte laudat in blogosfera si chiar eram trista ca nu fusese conform asteptarilor mele. Poate de aceea l-am si abandonat.
Sexy Pulp ultra-volume mascara de la Yves Rocher este un rimel pentru volum cu o periuta groasa si nu foarte densa si cu o consistenta normala, nici prea densa nici prea lichida.

L-am folosit privindu-ma drept in oglinda si am reusit sa-mi patez ambele pleoape asa ca am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa las putin (mail mult) capul pe spate pentru a evita accidentele. Periuta mi se pare mult prea mare pentru genele mele scurte, rare si subtiri.
 

La partea de volum face o treaba foarte buna, la fel si cand vine vorba de alungire. Cat despre curbare, nu prea se pune problema pentru ca genele mele nu doresc asta. Nu vor si pace. Sau poate doar putin.
Rezistenta acestui mascara este una buna, nu am avut probleme cu el. Nu se faramiteaza, se usuca destul de repede pe gene, nu incarca si separa frumos.Nu stiu cum se numara straturile la aplicare pentru ca eu nu aplic in straturi ci incarc genele pana cand  consider ca arata bine si o miscare in plus ar fi prea mult. Cred ca fiecare dintre noi isi cunoaste aceasta limita. Unele dintre noi o respectam, altora ne place s-o depasim.


De demachiat se demachiaza la fel de usor si bine cu lotiune micelara sau cu demachiant bifazic. Nu ma trezesc dimineata cu urme de mascara pe ochi.
Yves Rocher Sexy Pulp are 9 mililitri si este valabil 6 luni de la deschidere. Cred ca am reusit sa ma incadrez in aceasta limita mai ales ca in perioada de uitare a stat inchis bine de tot.

 
Pretul pe site-ul Yves Rocher este de 45 de lei dar poate fi primit cadou sau achizitionat cu reducere in functie de promotiile disponibile, pe site sau prin comenzi telefonice. In aceasta perioada, pentru comenzi de minim 39 de lei puteti primi unul dintre cadourile din imaginea de mai jos


Pentru o comanda de minim 109 lei primiti transport gratuit si esarfa si colierul din imaginea de mai jos:

Ati incercat acest produs?