maybelline color sensationalAcum ceva vreme vă arătam un mic preview al gamei de rujuri Maybelline Color Sensational Rebel Bouquet șă vă spuneam că m-a atras foarte tare o nuanță. Aceasta este 418 Peach Poppy. Și cum dorințele se împlinesc într-un fel sau altul, astăzi vă povestesc despre rujul cu pricina. A stat ceva vreme pe post de bibleou, fiindu-mi puțin teamă de nuanță.

Vreau să cred că în ultima vreme am devenit mai relaxată în materie de rujuri, am iești cumva din zona mea de confort. Aceasta nuanță este una cumințică dar și îndrăzneață dacă e să luăm în calcul nuanța ușor creolă a tenului meu. De aici teama de a-l încerca. Recunosc că mă așteptam să fie ceva mai închis dar nu-i bai.

Maybelline Color Sensational Rebel Bouquet 418 Peach Poppy vine în ambalajul cu care ne-a obișnuit gama Color Sensational, varianta pe roșu (veți vedea mai jos de ce spun asta). Este un peach foarte deschis, alburiu, chiar spre roz, o culoare perfectă pentru vară. Ca și textură îl încadrez în categoria rujurilor hidratante și destul de rezistente. Se aplică uniform direct sau, și mai bine, folosind o pensulă. Are o ușoară tendință de a se strânge în micile riduri ale buzelor însă de acest efect se scapă ușor, prin atingerea buzelor una de cealaltă (practică nerecomandată de make-up artiști dar, totuși, pe câți i-ați văzut să aplice rujul direct?). Culoarea se menține câteva ore pe buze, aș miza pe 3 dacă nu mâncăm nimic. Nu are efect de pătare a buzelor. Deci, când dispare, dispare complet.

Deși încerc să-mi depășesc unele convingeri, nu pot să accept anumite combinații în machiaj. Aici vorbesc în special despre punerea accentului pe două puncte ale feței. Înțeleg un machiaj de club, un machiaj de ședință foto dar nu sunt de acord cu un astfel de machiaj în plină lumină naturală, asortat unei ținute casual sau chiar și office, indiferent de ocazie. De ce spun toate acestea? Pentru că vreau să vorbesc despre momentele în care cred că s-ar potrivi rujul din articolul de astăzi, despre cum privesc eu această nuanță.

Color Sensational Rebel Bouquet 418 Peach Poppy tinde să „ascundă” ușor buzele astfel că, dacă ar fi să-l port ziua, l-aș combina neapărat cu o linie mai îndrăzneață de tuș și cu mascara într-o cantitate puțin peste medie. Pentru seară… cerul ar fi limita, cu condiția să avem la ochi negru – fard, creion, tuș. Pentru un „no make-up” în cazul ochilor nu l-aș purta singur, ci într-un fel de ombre cu o nuanță de roșu mai închis cu subton albastru.
maybelline color sensational 1maybelline color sensational buze2

Un alt ruj (cu care mă așteptam ca acesta să semene, în momentul în care am ales nuanța) este Mybelline Color Sensational 445 Mango Diamonds pe care l-am purtat cu mare drag vara trecută. Mi se părea că se potrivea la orice nuanță din machiajul ochilor. Mi-am propus de multe ori să-l pozez dar la un moment dat n-am mai avut răbdare și l-am pus în geantă. Nu arată foarte simpatic așa consumat dar am ținut să vi-l prezint. Pe lângă nuanță și ambalaj 445 Mango Diamonds se deosebește de rujul prezentat mai sus și prin luciu, prin aspectul ceva mai uleios.

maybelline color sensational comparatie

Ambele rujuri sunt la fel de hidratante și rezistă la fel de mult. Totuși, dacă ar fi să iau cu mine peste tot unul singur, l-aș alege pe cel de-al doilea. Se potrivește mai bine tenului meu și poate fi aplicat cu sau fără machiaj la ochi.

Voi purtati rujuri Maybelline Color Sensational?