De cand scriu mai des si am tot avut pe blog review-uri pentru rimeluri am inceput sa ma simt vinovata ca am cam multe deschise si, evident, nu voi avea timp sa le consum pe toate pana la expirare. Dar cand iti plac astfel de produse esti curioasa sa incerci cat mai multe si, inevitabil, se aduna.
 
The Mega Plush Volum Express Mascara de la Maybelline a fost lansat anul trecut si cam tot de atunci il am si eu. L-am achizitionat la un pret foarte mic in cadrul unei promotii de la DM. Dar a stat sigilat mai bine de 7-8 luni.
 
Azi i-a venit randul sa fie prezent pe blog. Din nou, ma bucur ca nu m-am grabit sa scriu despre el dupa primele 5-10 utilizari. Evident ca acum imi place mai mult decat atunci cand l-am folosit prima data.
 
The Mega Plush Volum Express vine cu o periuta inedita, flexibila din punctul acela unde se poate observa o mica zona subtiata. Ai senzatia ca se va frange in momentul in care o scoti din tub si incerci sa indepartezi excestul. In utilizarea produsului acest lucru te ajuta sa ai o mana mai usoara. Sansele sa te colorezi pe pleoape sunt mult mai mici.
 
Perii sunt moi, mai scurti catre extremitatile periutei, un detaliu util pentru aplicarea pe genele din colturile ochilor.
Nu sunt adepta aplicarii rimelului in straturi. De fel aplic pana consider ca mai mult ar fi prea mult. The Mega Plush imbraca frumos genele, ofera volum si curbare. Imi place ca genele raman usoare si flexibile. Alte produse mi-au dat senzatia ca au fost machiate cu fixativ de par.

Pe parcursul zilei nu curge si nu se faramiteaza. Cred ca v-ati plictisit sa cititi acest lucru la fiecare review al unui mascara. Am mai precizat ca nu am astfel de probleme cu niciun mascara. Desi imbracate in acest mascara genele sunt flexibile acestea isi pastreaza forma pana la finalul zilei. 

Pretul rimelului The Mega Plush Volum Express este de aproximativ 32 de lei pentru 9,6 ml de produs valabil sase luni de la deschidere.