Maybelline Total Temptation mascaraMascara, sau rimelul cum îi spunem noi, româncele, este cu siguranță unul dintre cele mai folosite produse de machiaj din trusa femeilor, indiferent de vârstă. Eu, cel puțin, folosesc mascara de pe la 17 ani, la început pe ascuns, mai apoi cu aprobarea părinților. În zilele noastre cred că fetele folosesc mascara de la 12-13 ani, de aceea este bine să le îndrumăm către produse de calitate care să nu le creeze probleme nici pe moment, nici în timp.

Maybelline Total Temptation este cel mai nou mascara al brandului și produsul cu care m-am delectat în ultima săptămână. Acest mascara reprezintă o noutate Maybelline, atât pe partea de ambalaj, cât și pe formulare.

Ambalajul noului Total Temptation este roz-piersică deschis la culoare, iar dezordonata de mine trebuie să aibă grijă să nu-l murdărească. Pentru poze a trebuit să-l curăț cu puțină loțiune micelară.

Noul mascara Maybelline are o formulă cremoasă care îmbracă genele fără să le incarce, infuzată cu extract de cocos și vanilie pentru gene dense, catifelate la atingere. Perie cu peri catifelați și denși din fibre facilitează aplicarea de la rădăcinile genelor până la vârfuri.
Maybelline Total Temptation mascara
Periuța mă avantajează, având genele subțiri și drepte, aproape blonde. Cel mai mult mă bucură că o pot folosi și atunci când nu mă machiez cu fard negru sau creion pe linia genelor. Am mai multe mascara care mă murdăresc pe pleoapă, nu este și cazul pentru Maybelline Total Temptation.

Dacă insist puțin genele arată bine dintr-un singur strat, întoarse și de un negru intens.
Maybelline Total Temptation mascara
Pe parcursul zilei mascara nu curge, nu se fărâmițează și nu mă incomodează. Fiind purtătoare de lentile de contact, unele produse fac ca pe finalul zilei să-mi simt privirea încețoșată, să simt nevoia să lăcrimez sau să clipesc foarte des. Având în vedere formula cremoasă a produsului, exista acest risc, dar mă bucur că pot folosi Maybelline Total Temptation fără probleme.

Prețul recomandat pentru acest Matbelline Total Temptation este de 45 lei pentru 8.6 ml de produs, valabil 6 luni de la deschidere. Acum este redus pe emag la 31,44 lei. Nici nu vă recomand să folosiți un mascara mai mult de 6 luni de la deschidere. Cu fiecare folosire, în interiorul tubului pătrund bacterii care vă pot afecta ochii.